dimarts, 25 de juny de 2013

Un nou Camp Nou no és necessari


Donat que el Camp Nou no té cap problema de seguretat estructural, ni de capacitat, ni d’accés, només puc entendre que les raons per les qual la directiva plantegi la possibilitat de construir un nou estadi, siguin econòmiques.

A punt de cumplir 56 anys, el Camp Nou evidentment té punts a millorar, modernitzar i a actualitzar, però avui en dia conserva un aspecte visual digne, inmens i majestuós, que fan que continui sent un referent arquitectònic de Barcelona.

Llegeix l'article sencer al Diari d'Opinió 50x7.com CLICKANT AQUÍ

Salut i Visca el Barça

Quim Molins

Enlace al castellano CLICKA AQUÏ 

Foto: www.fcbarcelona.cat

dilluns, 17 de juny de 2013

La samarreta del Barça com a bandera

Ara fa uns anys, durant la presidència del Sr Laporta es va decidir ser pioner i incorporar una petita Senyera a les equipacions i tots recordem com se’ns va tractar, i al cap d'un any van anar apareixent a les samarretes de diferents equips banderetes d’Espanya, d’Euskadi, d’Andalucia, d’Anglaterra, etc…

I ara que som els darrers en fer una equipació amb els colors del nostre país també rebem critiques, quan el Betis porta els colors d'Andalucia, el Deportivo els colors de Galicia, el Real Madrid molts anys ha tingut la 2a equipació de morat color del Pendó de Castella, entre altres.

Llegeix l'article sencer al Diari d'Opinió 50x7.com CLICKA AQUÍ

Salut i Visca el Barça

Quim Molins
 
Enlace al castellano CLICKA AQUÍ

dijous, 6 de juny de 2013

Eleccions al Real Madrid? No em feu riure!

Sala de Juntes del RM

L’enèssima patada del Madrid a les urnes per a escollir president s’ha consumat. El Sr. Pérez ha estat “proclamat” sense oposició Presidente del Real Madrid segons manen uns Estatuts modificats a mida, i aprovats fa un any per un madridisme enlluernat pels magnífics èxits esportius de l’equip (modo ironia On), on per a ser precandidat has de tenir una antiguitat de 20 anys de soci i presentar d’entrada un aval personal d’uns 75 milions d’euros, l’equivalent al 15% del pressupost del club.
 
Ja en democracia Luis de Carlos va succeir a Bernabéu sense passar per les urnes, però es que a ell al 1985 el va succeir Ramón Mendoza també sense eleccions i a aquest, el va succeir al 1995 via cop d’estat intern Lorenzo Sanz.
 
No direu que tot plegat no és espectacular.
 
Llegeix l'article sencer al Diari d'Opinió 50x7.com CLICKANT AQUÍ
 
Salut i Visca el Barça
 
Quim Molins
 
Enlace al castellano: CLICKA AQUÍ