dilluns, 29 de desembre del 2008

A vegades si, i a vegades no!!

El fet que davant d'una informació errònia publicada en un mitjà, tingui una reposta per part de la Junta Directiva ràpida, fulminant i potser uns mica "abusona", ens dona a pensar que si altres vegades es publiquen altres informacions (del mateix caire o no, dubtant del números del Club) i el Club no en diu res, aleshores hem de creure que si que és cert.
Fa unes setmanes algú fa veure a un periodista que que les entrades que el Club diu que posa a la venta comparat amb l'aforament del Camp Nou i el número d'abonats que el Club diu que tenim, no quadra amb mes de 4.500 entrades, ho publica en un diari esportiu i no hi ha cap reacció.
Aforament Camp Nou 98.700. El Club va reconneixer 86.200 abonats. Per tant hi hauria d'haver a la venta unes 12.500 entrades. I el Club comunica que ha venut tot el seu "cupo" i diu que són 8.000 entrades. Doncs 12.500 - 8.000 dona 4.500 que no diuen on estan.
El Club se les guarda, les regala, les té compromesses...?
Hem de dubtar del Club ara, o fa unes setmanes?. No ho sabem però és molt curiòs, que davant una acció semblant no hi va haver cap reacció!!!