dimecres, 29 d’abril del 2009

Barcelona, Madrid, Berlín, Londres...

Hem arribat a la gran setmana.
Per sort, som en disposició de guanyar-ho tot.
L´eliminatòria amb el Chelsea que ja ha començat, promet grans emocions. Per tercera vegada en 5 anys som a les semifinals, cosa que pocs poden dir ... Som en el bon trajecte que duu a Roma.
No cal dir que serà un dur enfrontament, amb un estil de joc del Chelsea molt fisic, molt tàctic. Com l´any passat, el Barça s´enfronta a l´imperi futbolístic britànic.
Després ve l´enfrontament de Lliga al Bernabeu, amb un clar avantatge – diguin el que diguin – i un elevat nivell de joc mostrat durant tot el Campionat. Podria ser decisiu per a la conquesta de la Lliga, però si no va massa bé, cal estar tranquils, seguirem líders, amb avantatge ( potser també amb l´average ), un millor calendari i nous reptes per assolir.
De retruc, el cap de setmana hi ha festa grossa a Berlin, amb la desena Final Four de la nostra història. Tanta intensitat esportiva dóna peu a veure la grandesa del Barça. Confiem que els Navarro, Lakovic, Ilyasova, Fran Vazquez, Andersen ... ens donin una nova alegria.
I, finalment, per tancar una setmana plena de compromisos a alt nivell, la tornada a Londres ...
En fi, la primera reflexió a fer és la seguent : que bonic és arribar a aquestes alçades de la temporada amb totes les opcions de títol en joc!
Si algun compromís no surt bé, cal tenir serenitat i seny.
I, per suposat, a gaudir de l´espectacle i animar el Barça.
Molt sort. Gràcies. Visca el Barça !
Jordi Medina. UN CRIT VALENT ¡

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Si ens ho mirem pel cantó optimista, només ens calen 2 empats per solucionar 2 competicions. A la lliga un empat a Madrid ens val y a champions tmb per arribar a la final.
No està malament. A principis d'any tots signaríem aquesta situació...

Gabriela Miranda ha dit...

¡¡FORÇA BARÇA!! LOS CULÉS TE APOYAMOS.

Saludos.

Albert ha dit...

Moltes capitals on anar i molta feina a fer per aconseguir els objectius.
De moment ja sabem que, amb un empat a Stamford Bridge, passem l'eliminatòria (o anem a la pròrroga).

Adéu!

Jorge ha dit...

I ara ens esperen els partits més difícils i si el futbol és just, guanyarem els tres títols perquè així ens ho mereixem. No serà facil però pot ser una temporada per a recordar durant tota la vida.

Molta sort. El Barça SEMPRE al Cor !!!!

Una abraçada.

Unknown ha dit...

Un dels millors moments de un Real Madrid-Barça va ser per mi, el super-rondo que va fer després de ficar el 0-1 G. Amor, el profeta va fer aquell moviment de mans desde la banqueta tan conegut per tots, va ser bestial, el temps que van amagar la pilota per tot el camp, sense que cap jugador del Madrid la toques, increible. Això és molt més dificil de fer, és més, no he tornat a veure res semblant en cap equip conegut del món. Potser només esta a l´abast d´un altre Barça. El de Guardiola?. Força Barça

Alan Smart ha dit...

Farca Barca!

Watch my ne Barca video made of the Chelsea matcgh- with English subtitles

And made in Scotland

joseagustin ha dit...

Hovaig dir amb el meu últim comentari, per mi tan important com el resultat, és sens dubte, la manera com jugues amb el contrari,la plasticitat del teu jog, la armonia que imprimeixes en cada acció, per tot això, el resultat de 2 a 6 és molt més que un resultat.

Sílvia ha dit...

Hola!
Les seccions, malament. El futbol, extraordinari a la Lliga. que segueixi la bona sort (i el bon futbol) a la Champions.
Força Barça!
Salutacions
Sílvia

Anònim ha dit...

inolvidable final four..
Hala... otro añito a esperar a que caiga la segunda... segundones...