dilluns, 25 de maig del 2009

Ja només queda un pam, …però quin pam!!!

Uns quants que ja tenims anys i panys en aixó de ser socis del Barça, i que les hem vist de tots colors, veiem amb incredulitat tot el que ha passat aquesta temporada.
.
Es clar que ho diem des d’una òptica totalment positiva, donat que estem a punt de jugar, i esperem de guanyar, la final de la Champions de Roma, i tot per sort, és una bassa d’oli.
.
Amb la Lliga i la Copa del Rei guanyades i celebrades oficialment d’una forma continguda i educada, esperem poder fer història el dimecres a la nit, i concloure així de forma espectacular la temporada.
.
Aleshores podrem afirmar sense cap tipus de reserva, que ens trobarem davant de la millor temporada de la història, donat que doblets ja els hem viscuts, i per sort no fa pas gaire, però guanyar les tres competicions actuals, i a un nivell competitiu tant fort com és ara, no ho hem fet mai.
.
Aixó ho diem amb el màxim respecte al Barça de les Cinc Copes (temp.1951-1952, que va guanyar totes les competicions en les quals va participar.
.
Per tant demanem que tot continui tranquil, i que res ni ningú, destorbi a la plantilla abans del partit, i que l’actitud de certs mitjans que sembla que miren cap un altre cantó, en temes que podrien afectar al Club, continuin així uns dies més.
.
Ja hi haurà temps després d’analitzar, si com pot semblar, hi torna a haver problemes amb les entrades amb la decisió del canvi de les bases del sorteig, i amb la distribució dels quasi bé 4.000 "compromisos ineludibles" del club ( o dels directius).
.
També voldriem fer una crítica o millor dit una reflexió, tant als revenedors d’entrades, com als socis que han aprofitat l’oportunitat per a fer-ho.
.
Que pensin en els socis que es van apuntar al sorteig i s’han quedat sense poder assitir a una final de la Champions, perquè hi ha una sèrie de gent que s’apunta només per a fer negoci.
. És una situació lamentable que té diversos culpables, que són qui ho fa, qui ho provoca i qui ho permet.
.
Ara ja només queda que el dimecres fem el darrer pas per a tocar la glòria i entrar a la història. .
Ave Barça
Joaquim Molins

10 comentaris:

Gabriela Miranda ha dit...

Vamos a Roma a campeonar!!

Saludos.

joseagustin ha dit...

Avui estic content, el meu referent ha tornat a poder escriure al seu diari esportiu que és també el meu M.D. Es en Xavier Bosch, semblava que l´haguessin castigat per dir coses interesants per tots els socis, però inoportunes per segons qui, com reflexa el amic Joaquim Molins en aquest important blog.Tota la sort del món per al meu equip a Roma

Albert ha dit...

Efectivament, queda només un partit però és el més difícil de tots.

Això dels compromisos és una vergonya. Ja va passar a París i repeteixen a Roma. Les crítiques no afecten a Laporta perquè sap que serà president fins l'any que ve.

És injust veure com hi ha gent que s'enriqueix revenent, però la revenda és, alhora, l'única manera d'aconseguir entrades quan no en tens.
A pel triplet!
Adéu!

Sílvia ha dit...

Hola!
Sento contradir a la cançó de La Trinca: "no ve dún pam, no ve d´un pam..."
Siiii, volem la tercera!
salutacions
sílvia

Sang Blaugrana ha dit...

Hola!
Tambe sobre aquest tema, vull dir una cosa. La organitzacio, en aquest cas la UEFA, hauria de tenir en compte que no pot donar nomes 18000 entrades per una final a un o altre club, perquè aixo ho omple qualsevol cantant normalet. Una final de champions requereix escenaris més grans, com a minim 35.000 entrades per aficio. Aixi que no comencem amb el show de les entrades. És lògic que el club te els seus compromisos, qualsevol els tindria si fóssim membres de la directiva. En quant a la revenda, hi és aqui com a tota arreu. Segur que se n'han escapat algunes per ser amic del buffet d'advocats del Laporta que no tenen res a veure amb el club, pero això pasa sempre, sigui qui sigui qui mani.

Unknown ha dit...

Para sang blaugrana: Que passi, no vol dir que estigui ben fet, més, cuan sent candidat vas donan clases per totes les radios d´allò que dius que faras i desprès mai fas " TRANSPARENCIA EN TOT".Donar 300 entrades al capo de la F-1, deu de ser un compromis de futur per cuan no sigui ja president, captar-lo com a client per al seu buffet. No donar-li cap entrada a Angel Mur és oblidar a aquelles persones que si han tingut compromis amb el Barça fins l´últim día, però com no hi ha posibilitat de fer negoci amb ell,l´oblidem. Cuan és va enterar Guardiola li va mancar temps per donar-li una de les seves. FORÇA BARÇA

Jorge ha dit...

Mañana levantaremos la "Orejona" y lo recordaremos una vida entera.

Suerte y a hacer magia!

joseagustin ha dit...

hem fet els tres pam i amb un nivell de futbol inigualable. FORÇA BARÇA!

Sang Blaugrana ha dit...

No soy fan de la actual junta, ni pertenezco a ningún grupo, dicho esto José Agustín si esto es así tal cual comentas, realmente tienes razón. Pero lo que yo quería expresar en mi comentario que como todo en la vida y no solo en el Barça, en la clase política mundial Ej. (los aviones de Berlusconi) abuso de poder por intereses de Todo tipo, siempre sucede lo mismo en cualquier escalafón social, injusto si.
Por otro lado decir que comentas que cuando empezaron este grupo de personas utilizaron el lema (transparencia en aludiendo por estos a la que no había tenido el presdent Núñez) que pretendíamos que dijesen que no iban a ser transparentes? eso es un reclamo comprendido dentro de la parafernalia electoral. No me gustan las demagogias y menos con mi Barça.
Dicho esto creo que utilizar este echo como caldo de cultivo a... yo digo no.

joseagustin ha dit...

Para Sang blaugrana: Yo tampoco soy fan de esta junta, ni tampoco soy de ningún grupo, simplemente soy del Barça. Dicho esto y en aras de la transparencia, yo no monto una moción de censura por pensar que se quiere convertir el club en S.A.D.,ni digo que si soy presidente levantaré las alfombras en aras de una transparencia total de los números, ni llamo a la directora de T.V.3 para que haga rectificar al Sr. Cunit sólo porque medio, digo medio insinuó que empezaban a pasar cosas raras con las entradas de Roma. Si tu eres transparente del todo no te picas con media insinuación, si es asi, es que algo escondes. Hay muchisimos socios que hubieran deseado ir a Roma, socios que en algunos casos,les cuesta horrores mantener el coste de ser socio, sólo porque no juegas con dinero tuyo, sólo por eso, deberian ser más cuidadosos. Y sino, no te llenes la boca ni lo pongas en tu proyecto electoral, es lo que creo, por lo demás, aplaudo su riesgo de poner a Pep como entrenador, por encima de todo. FORÇA BARÇA