dijous, 11 de juny del 2009

Qui vigila als dirigents del futbol?

Ens ho preguntem, perquè no veiem del tot clar la política de "nen" ric a costa d’endeutar-se fins mes enllà de les orelles que vol tornar a aplicar el president del Real Madrid, gastant-se una quantitat immoral de milions d’euros.

La mateixa premsa nacional-madridista que s’ha passat tota la temporada parlant de "canguelos", "decretazos",… etc, ara continua amb la mateixa cantarella per a maquillar i callar, fent de "complice" i donant cobertura així al despilfarro.

La pregunta d’avui en dia, no és ja d’on surten tants milions d’euros per als pagaments d’aquets traspassos tant sobrevalorats, que la resposta és fàcil (dels bancs), sino que seria el perquè i amb quines garanties es donen aquests diners a un club que segons es comenta deu més de 550 milions d’euros, i que amb aquests fitxatges, aquest deute pujarà a més de 800 milions, i sembla que tothom ho troba bé.

Pensem que algun organisme hauria de fiscalitzar i vigilar, al igual que el Banc d’Espanya fa amb els Bancs i Caixes, o la CNMV amb a les empreses que cotitzen en Borsa, etc, les "disbauxes" de certs dirigents del món del futbol, i no permetre certes operacions i moviments que puguin posar en perill als propis clubs.

És només una idea que també ens afavoriria a nosaltres i a la resta de clubs de la lliga espanyola, donat que els socis i afeccionats estaríem més tranquils pensant que algú més vetlla pel futur i la seguretat econòmica dels mateixos clubs.

Per tant l’actuació del Real Madrid aquest estiu serà un mal exemple de com s’ha de portar un club, ja que dóna la impressió que s’ho juga al tot o res, i si a la propera temporada la jugada no els hi surt bé, em sembla que riurem i molt.

Nosaltres creiem que els que estan realment nerviosos i alhora envejosos són ells, la mateixa premsa i el seu nou president, quan han vist com ha funcionat la política de predrera i d’alguns fitxatges que ha aplicat el Barça, i el magnífic resultat d’aquest any.

Visca el Barça

Joaquim Molins

3 comentaris:

Gabriela Miranda ha dit...

Se rumorea que es la CAIXA la que le da el dinero a FlorentiMo.

En 48 horas 160 millones, no esta mal jeje.

Saludos.

Unknown ha dit...

Don "FLO" és molt amic de Salvador Alemany, de Miquel Roca de fa anys, amb M.R. i ell van fundar el PARTIT REFORMISTE i van presentar la seva candidatura per les generals al gobern de España, aixó si, fracas total va resultar aleshores la seva idea. Així que d´amics a Catalunya en té i molt importants i poderosos son. Encara resonen al meu cap les paraules d´un presi amb bigoti que li va dir a un periodiste dels esports, famos per el seu sobrenom de "butanito"...Hemos de salvar al R. Madrid....el resultat de tot allò és de sobres conegut per tothom, no fa faltar esplicar-ho. Tan s´ha val com estigui el pais d´esfonsat, sempre hi haura campanyes per salvar el equip, si, si aquest que tots pensem, i si els diners surten de on diu la Gabriela Miranda, encara és riuren més de nosaltres, els primers els diaris i T.V de Madrid

Albert ha dit...

Sí, jo també em pregunto com ho fan per aconseguir tots aquests diners.

Els seguidors del Madrid estaran patint per si es lesionen els seus fitxatges.
Adéu!