dimecres, 1 de juliol del 2009

Són millors Keirrison o Villa, que Eto'o? Tant se val

Doncs sembla que tant és, perquè després d’un any meravellòs, ens trobem un altre cop que no sabem evitar un incendi que tira per terra la tranquilitat i la unitat del Club. Potser cal preguntar-se si aquesta (tranquilitat o unitat) era fictícia, forçada o falsa
En l’estat general pot haver influït alguna cosa el retorn del Sr.Pérez, gastant a mans obertes i invocant el seu anyorat Madrid del franquisme, amb Bernabéu a la llotja i amb Di Stéfano i la troupe d’extrangers (molts d’ells nacionalitzats per decret) al camp.
Però aixó creiem que finalment no és prou escusa, donat que nosaltres solets ja som capaços de cometre i repetir cíclicament els mateixos errors de sempre a la que tenim un bon grup.
Entre el President amb una incontinència verbal digne de rècords i amb el mutisme total (almenys públicament) del nostre entrenador al qual uns assenyalen com el responsable de no voler a l’Eto’o, i amb el representant del jugador acussant a vegades a la directiva, a vegades a l’entrenador i a vegades a la premsa, els socis anem una mica desorientats i preocupats.
Els socis ens mereixem saber, quin dels agents que intervenen (President-Entrenador-Representant-Secretari …) no diu la veritat, perquè es clar que algun d’ells està en fals.
Podria ser que no sigui només un dels agents, sino que siguin un parell, donat que ja sabem ampliament la capacitat del President per admetre coses que abans havia negat, i que ara esbombi una oferta del City (que potser si que sigui veritat) d’un bon traspàs i un sou “estratosfèric” pel jugador, i que el representant ho negui, tot plegat fa mala olor.
I que el representant ara admeti, que no va dir tota la veritat a la premsa a començaments de juny, a la sortida de la primera reunió i que si li havien comunicat que l’entrenador no comptava amb Eto’o, tampoc el deixa en un bon lloc.
Volem saber si el cas Eto’o és una qüestió de negoci (per a equilibrar els malmesos números del Club) com per a una banda pot semblar, o es tracta d’una qüestió esportiva, i que per alguna raó ha passat alguna cosa i ara l’entrenador ja no el vol.
Finalment i “traffic” a banda, s’enten que hi hagi més clubs interessats en el tal Keirrison a preu d’or, que per l’Eto’o? Doncs no, ningú es creu que pel brasiler hi hagi tres clubs interessats, i que pel nostre davanter centre només el vulgui el City.
Visca el Barça Joaquim Molins

7 comentaris:

Unknown ha dit...

La historia és repeteix massa sovint a can Barça, no és nou d´avui, és més, el bocamoll va dir que amb ell, els jugadors importants no tornarien a sortir malament, com sempre ha passat en aquesst club, per un altre banda. Bé, al bocamoll i el Etoo son d´un caracter semblant, cuan les coses no van prou bé per ells, no diuen res per no cagar-la, però AY! si va bé, aleshores perillen els microfonos de tots els periodistes que s´apropin, la major part de les vegades per dir ximpleries. Jo voldria tots dos fora del Barça, el seu ego és molt gran i no fan bé al club, el bocamoll és va aprofitar del Etoo per tirar merda contra Ronaldinho a Vilafranca i ja fa temps que no li serveix per res, per això mateix i per la seva amistad amb el Alejandro Echevarria, el vol fora. Deu meu, ni amb triplet anem tranquils pel món...per cert, segur que ja sabeu qui és el bocamoll

Gabriela Miranda ha dit...

Villa te garantiza una media de 25 goles por temporada y "K9" está considerado el mejor delantero Brasileño del momento.

Pienso que Eto'o ha terminado su ciclo como culé y deberia marcharse.

Saludos.

joseagustin ha dit...

para Gabriela Miranda: Con Villa, estoy de acuerdo contigo, con K9 no lo tengo claro, sigo pensando que nuestra necesidad teniendo en cuenta nuestro sistema, es la de un extremo izquierdo. Tenemos en la cantera a Gay Assulin y a Jefren, si finalmente no fichamos a nadie para ese puesto, aunque todavia están muy tiernos. Como Villa ya tenemos a Bojan, era mejor un tipo de delantero completamente diferente, tipo Ibraimovich, por calidad y movimientos muy parecido a P. Kluivert, capaz de jugar de espaldas a la defensa para dar balones a la segunda linea y a la vez girarse con rápidez y encarar a los centrales. A la vez que tiene altura en los corners, no asi Villa y Bojan.

Albert ha dit...

Sempre ensopeguem amb la mateix pedra, sembla mentida.

La venda d'Eto'o és per un motiu esportiu, ja que Guardiola no el vol al vestidor, però es converteix en econòmic perquè el més fàcil seria acceptar l'oferta el Milan de 15 milions però esperem que algun equip gran (no el M.City) ens n'ofereixi 30, ja que Eto'o vol anar a un equip que jugui la Champions.

Algú recorda aquesta frase?: "Me están embaucando a algunos de ustedes y eso no me gusta nada". La va dir Laporta el dia de "Al loro".
Adéu!

Anònim ha dit...

També hem de vigilar de no reforçar a un possible rival de la Champions,no?

joseagustin ha dit...

para Anonimo: Estic d´acord amb tu, però només si fitxa per el M.Uted haurem de patir, la resta d´equips no em fan por. A Italia ho passarà malament tan si fitxa per el Milan A.C com si és per el Inter, no tindra ni la cuarta part de possibilitats de marca, no és jugador per aprofita les dos o una que tingui, necesita moltes més per marcar i cuan no ho fa, és posa molt nervios...bé això crec, no voldria tenir que empassarme les meves paraules. Etoo com molts jugadors, una vegada han deixat el Barça pateixen un extrany virus que els fa més dolents, potser és que deixan de passar-ho bé al més gran aborriment.

JUAN CARLOS ha dit...

Eto,o es del Manchester United des de la semana pasada,solo queda aclarar el tema fiscal,si traes a Villa es para jugar i Eto,o tiene nivel i mucho genio para quedarse en el banco.su representante a hablado mucho y eso solo hace que enpeorar las cosas .Eto,o y el Barça tienen que tener un buen final por todo lo que le a dado a este equipo,por su fundacion, ya que todos las jovenes promesas que a traido no se las puede llevar a Manchester por tema de papeles