divendres, 13 de novembre del 2009

Ha valgut la pena esperar quinze dies

Ha valgut la pena esperar aquestes setmanes després del 4 a 0 del partit d’anada de l’Alcorcón, contenir les emocions, mostrar-nos respectuosos i callar, mentre observavem un altre show d’intentar una remontada apel.lant a la "història"(sic), a l’èpica, al espíritu de Juanito (que dit de pas, ja el podrien deixar descansar), i casi al del propi Franco.
I tot aixó perquè no es podia permetre que al mes de Novembre, el Madrid no optés a igualar la increible temporada passada del Barça, després d’omplir portades i portades de diaris amb declaracions de Cristiano, Benzema, Pellegrini i Kaká, on venien a dir, que no calia jugar ja les competicions, i que on podien anar a recollir les copes del triplet.

Doncs ves per on, que ja no ho prodràn fer! La gesta de l’Alcorcón, un Segona B ha tirat per terra el muntatge "artificial" del projecte del Sr Pérez amb la col.laboració de la premsa, destinat via el pagament d’autèntiques fortunes, a amagar, dissimular i minimitzar el nostre èxit.

Ha estat com a mínim curiós tornar a veure la diferència de tracte que reben de part d’aquesta premsa, els clubs "petits" i els seus resultats, quan s’enfronten a al Madrid o al Barça.

Aixó ho diem perquè des del ja llunyà enfrontament de Copa del Rei amb el Numància, és habitual i constant la falta de respecte que mostra la premsa nacionalmadridista envers el nostre club. Encara recordem la portada de l’ABC "España, pendiente de otra gesta numantina", esperant que l’equip de Sòria pugués eliminar al Barça.

Mentre històricament en els enfrontaments del Barça amb un equip inferior els Marca, As, ABC…, sempre es posicionen a favor de l’equip petit (s’ha de donar suport al futbol humil, enfront del totpoderòs i del ric), quan l’enfrontament d’un equip modest és contra el Madrid, el suport és total per l’equip blanc.

Pot semblar una fixació, per nosaltres només intentem donar resposta a tot el seguit d’intents de desestabilitzar el nostre equip, que fan part de la premsa "mesetària" o nacionalmadridista.

Aquest és el tracte injust que sempre denunciem, que és condicionar als seus lectors en contra del nostre Club.

Visca el Barça

Joaquim Molins

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Van omplir el Bernabeu per remontar contra l'Alcorcón y ni així. El públic va xiular a Pelegrini quan va cambiar a Lass, como si Lass fos Messi.

Mentre mirin a la banqueta y no al model de club y de joc que tenen, no ens hem de preocupar els barcelonistes.

joseagustin ha dit...

Com molt bé va ir Guardiola en una roda de premsa a un periodiste de Madrid " el triplete no se gana en Octubre", bé ni en Octubre i ja impossible aquesta propera temporada. En realitat ells, premsa,jugadors i afició del R. Madrid sempre s´han pres a conya això de tindra un estil de lloc i mantenir-ho durant 20 anys o els que facin falta, ells amb la seva màxima de LA PEGADA, és pensen que ja tenen prou i que els ha valgut tota la vida. Filosofia de joc?, per favor, lo nuestro es la furia española, a mi Sabino que los arrollo i com sempre ens han vist com uns conquistats per ells, el derecho de pernada y otras milongas, és pensen que no hi ha més món que el que ells veuen, asi ha sido y asi será,....pues bé, així s´ho faran. Florentino i la seva tropa d´aduladors que té a prop mai li discutiran res, s´han va anar com un COBARDEEEE DE LA PRADERA", i l´han rebut com un salvador, ves tu quin criteri té la seva afició, pensaven que el triplete per ells erà coser i cantar. Bé nosaltres a seguir per el nostre camí, ja parlarem a finals de Maig, mentrestant anem recollin tots el premis que ens volguin donar de fora d´España, els del Marca també( son els que més dolen, ells que és consideren els millors, donan-nos premís a nosaltres, QUE HORRORRR!), pau i després gloria. Tot está per fer, tot és possible

Montecristo ha dit...

A veure si el de les xaquetes en el fons tenia raó amb el lo de "cazurros".
Ho dic perque són al.lucinants les portades que presenteu.
Tant qui les escriu, com qui se les creu mereixerien el calificatiu.

joseagustin ha dit...

para Conde de Montecristo: No sé quina edat tens, però portades d´aquestes han hagut sempre, han democràcia o dictadura, quan només hi havian dos canals de T.V com ara que hi han de privades, és ben bé igual, els mitjans de la resta d´Espanya i més els de Madrid, no han cambiat gens ni mica. Imaginat la del Numancia és de la 3era temporada del dream-team, crec, sino ja em corregirà l´amic Quim, l´entrenador del Numancia erà si no em falla la memoria Lotina, ja veus no fa tan de temps i les 1eras pag de diaris com ABC ho deien tot. Al problema de dir cazurros als españols de una manera tan generalitzada, i això ho tindria que sapigué el de les chaquetes, és que molts poden ser simpatitzants del Barça, poca broma, i de molts més anys que ell, que en realitat fa potser només tres anys que viu plenament el sentiment cule

Un Crit Valent! ha dit...

Joseagustin@
Com dius, la temporada del Numància, no era la 3a del Dream Team.
Si cliques a la foto de la portada de l'ABC veuràs que va ser a l'any 1996, la darrera temporada de Cruyff.
Quim

Unknown ha dit...

para Quim: Moltes gracies per rectificar-me, poques persones tenen el seu cap el caudal de dades que tens tu del Barça i la seva historia tan passada com recent.

Sílvia ha dit...

hola!
visca els periodistes "objectius".
salutacions
sílvia

Albert ha dit...

Home, només faltaria que la premsa madridista donés suport a les remuntades del Barça...

O és que Mundo Deportivo o Sport anaven amb el Madrid?

Això sí, que no utlitzin els arguments de que van amb l'equip petit pel futbol humil.
Adéu!

Juan Cañellas ha dit...

Com es nota que ara ja no tenen tants ajuts com abans... Era fotut veure els anys anar passant i veient com ens fotien els partits i les lligues i copes (Guruzeta i la resta de cab..ns). Actualment encara ho intenten però per sort no poden tant com abans i així tenim temporades com la del any passat. El que em fa emprenyar és que tinguin la barra de dir que els àrbitres ens ajuden a nosaltres! Això sí que em fot!!!
Però en fi, que es fotin bastant i nosaltres anem-ho disfrutant.
Visca el Barça i visca Catalunya(lliure millor)!!!

Un Crit Valent! ha dit...

Juan Cañellas@
Hola Juan, d'agradará llegir el informe que vàrem fer al març passat sobre la diferència de lligues i el perquè, entre FCB i RM.
El pots veure i baixar ala columna de la dreta: El frau de 19 lligues del RM.
O el link
http://www.uncritvalent.com/Documents/Informe4_UCV_Les_19_lligues.pdf

Espero que t'agradi