dimarts, 22 de desembre del 2009

Per fi Campions del Món

Joan Gamper el 19 de febrer de 1922, en la Cerimònia de col.locació de la Primera Pedra del camp de Les Corts; va dir que: "Als jugadors els hi demano fidelitat. Que damunt del pit porten l’escut del Barcelona, i dessota l’escut els batega el cor. Una cosa lligada amb l’altra, fan al jugador ideal.
.
Per tant Messi amb el seu gol del dissabte, que ens va fer Campions del Món, va donar vida a la frase del nostre fundador, tancant així un 2009 perfecte.
.
Tots els que érem a Abu Dhabi i els que ho varen veure per televisió, som conscients que acabàvem de viure un moment històric, i ens va abraçar un sentiment inmens de felicitat, en el moment que l’àrbitre (que mereixeria un escrit apart) va pitar el final del partit, i que ens "coronava" Campions del Món.
.
A partir d’ara, amb el lema "Tot guanyat. Tot per guanyar", s’obren nous reptes per aquest magnífic equip, per aquest 2010 que estem a punt de començar.
.
Repetir-ho un altre cop som conscients que és impossible, però també ho semblava l’any passat, i s’ha conseguit. Del que estem segurs, és que aquest grup ho intentarà, i ens tornarà a tenir al seu costat.
.
Podem marcar un cicle en el futbol modern, que farà perdre els papers i els nervis a tots aquells que han fomentat històricament els seus triomfs amb el "robatòri" d’un jugador, la proximitat al poder i a l’ajut arbitral de l’època Plaza (de 13 lligues designant, 11 RM i 2 ATM).
.
Si seguim així d’units equip i seguidors, abans atraparem en Lligues i Champions al RM, que ells es puguin acostar mínimament al que hem fet aquest any.
.
Senyors: Visca el millor equip del Món, Visca el Barça .
Joaquim Molins .
Mes fotos del desplaçament a Abu Dhabi, clickant a la pantalla de "Fotos desplaçaments UCV"

3 comentaris:

Albert ha dit...

Esperem que els jugadors tinguin les mateixes ganes de guanyar que el primer dia de Guardiola com a entrenador per poder seguir jugant així de bé i marcar aquest cicle del que parles.
Adéu!

Sílvia ha dit...

Hola!
Tenim un gran futur per endavant si és que les picabaralles electorals no perjudiquen massa a l´equip.
BON NADAL!
sílvia

Jorge ha dit...

Desig que tingueu unes festes tan bones com aquest any ha estat per al Barcelonisme, i que el nou any us porti tanta felicitat com 2009!

Salutacions i Visca el Barça.