dimecres, 10 de febrer del 2010

Manipulant les línies; capítol previ, juny 1970

Ara que ja ha passat mes d’una setmana, del intent de manipulació massiu que van perpetrar certs mitjans de comunicació de la premsa nacional-madridista, per a fer creure als seus lectors i espectadors, que Pedro es trobava en fora de joc, a Un Crit Valent volem recuperar unes imatges del programa de TV3 "Aquest Any Cent!" dedicat als àrbitres.
.
En aquest clip es diu i es mostra, com des de la revista oficial del Real Madrid van manipular les fotografies, de la lluita entre Rifé i Velázquez per a fer creure, donat que no existien les imatges de televisió, ni curiosament del NO-DO, que la possible falta assenyalada semblés dins de l’àrea i que Guruceta ho havia encertat.
.
La realitat era, que la possible falta s’havia produït a uns 2 metres de la frontal de l’àrea, i que l’àrbitre Guruceta va assenyalar el punt de penal.

Mira el clip també al youtube: Clicka aquí

Aquell vespre a part de Guruceta, només el president del Real Madrid Santiago Bernabéu, personatge extremadament lligat amb la seva directiva al poder franquista i al qual properament li dedicarem un informe, va veure penal en aquella jugada i així ho va anar pregonant xulescament.

Creiem que a tots aquests periodistes de l’actual nacional-madridisme instal.lats en la manipulació i la mentida, que repeteixen les mateixes trampes de fa 40 anys o pitjors, els hauria de caure la cara de vergonya, i en canvi sense cap mena de pudor, continuen amb la mateixa cantarella diària i cada cop mes fastigossa.

A Un Crit Valent n’estem farts d’aquests atacs diaris, sense cap tipus de raó, ni justificació, amb mentides i manipulacions quasi delictives i denunciables, creats i encaminats exclusivament per a intentar desestabilitzar-nos

Per tant demanem el cessament immediat d’aquest tipus periodisme, i a la nostra directiva algun gest de fermesa encaminat a exigir el respecte que el nostre club mereix.

Desconec si els periodistes han de cumplir un codi deontològic o no, però si fos així el mes segur és que la gran majoria d’ells, no és que se l’hagin saltat, sino que se l’han passat pel forro dels pantalons, amb tantes manipulacions, mentides i declaracions ventatgistes.

Un Crit Valent, sempre intentarà donar-hi resposta.

Visca el Barça

Joaquim Molins

Enlace castellano: Manipulando las lineas, junio 1970. Clicka aquí

6 comentaris:

Anònim ha dit...

EL vídeo (amb imatges congelades) que hi ha al Youtube és força dubtós, si el pares al 0:25 min. la imatge no és gaire diferent de la que presenta la revista del Madrid. Si bé és cert que en el vídeo les línies també estan bastant difoses, com les de la fotografia. Qui sap? Potser estan tretes del mateix lloc. El que sí que es veu clar és que la falta es produeix fora de l'àrea, però tant com dos metres... No ho sé (mira a 0.22 min. que és quan es produeix el contacte)

http://www.youtube.com/watch?v=A5-Zt8TLhKQ

Jaimito

Montecristo ha dit...

@Jaimito
No són imatges congelades, són les fotos originals, on s'observen les linies a mes d'1 m dels jugadors.
Potser han exagerat amb lo de 2 m, però estaven a mes d'1 m, i potser ni era falta, pq Rifé li treu la pilota.

Mav ha dit...

Mieru aquest vídeo:

http://www.youtube.com/watch?v=tUSlimWNmlc&feature=player_embedded

Albert ha dit...

Això demostra que la cosa els ve de lluny.
Molt encertat això de recuperar aquestes imatges de l'Aquest any cent.

Adéu!

Assumpta ha dit...

No hi ha algun estament on això es pugui denunciar? Ho trobo tan greu!!

Colla de mentiders!!!!

Jordi ha dit...

El temps passa i les persones també però hi han pràctiques que demostren que certes manipulacions són igual a dia d'avui que quaranta anys enrere. Prou de manipulacions, visca l'esport lliure de premsa fanàtica.