dijous, 25 de març del 2010

Sr.Laporta, creu que ens ho empassarem tot?

Se’ns fa difícil deixar de comentar el sorprenent darrer moviment que ha efectuat el Sr.Laporta, respecte a no voler sota cap concepte, mantenir-se neutral en el proper procés electoral.
.
Amb sorpresa hem assistit a un d’aquells rampells o "canvis d’humor" als quals ja ens té tant acostumats, quan hem passat d’escoltar/llegir en un parell de messos, que el Sr.Laporta li digués al Sr.Ferrer que "Ets un merda, i et merexeries una hòstia" per voler encapçalar una candidatura, a "Estic content que el Jaume Ferrer hagi pres la decisió de liderar aquesta candidatura. És un home que defensarà aquest model, que és el que convé al barcelonisme."
.
Però realment el Sr.Laporta creu que ens ho empassarem tot?
.
Una presidència tant exitosa esportivament parlant, a la qual li han plegat mes de 15 directius, sembla que acabarà amb les mateixes convulsions per l’actitud del propi president.
.
Aquestes actituds i reaccions han fet que després de "cremar" a la familia, directius, coneguts, polítics, periodistes i certs amics, ara li ha tocat el torn a l’Alfonso, al seu amic de tota la vida i en paraules seves, a qui li deu que ell fos president del Barça. Doncs poca broma.
.
El paper de tots plegats és lamentable, i si una tercera via forta i potent no ho evita, malauradament posen en ventatja la candidatura (no presentada) del Sr.Rossell.
.
Visca el Barça
.
Joaquim Molins

6 comentaris:

jordiasturies ha dit...

El "laportisme" morirà amb Laporta, per a bé i per a mal. És habitual en política, com també ho és que d'aquests enfrontaments es beneficiï una tercera persona. En aquest cas, Rossell.

Albert ha dit...

Molt lamentable tot plegat. A falta d'aquesta tercera via, no m'importaria que guanyés Rosell ara mateix.

Adéu!

Josep Manel Laliga ha dit...

Rossell ?????? Has dit Rossell ?????
Al Loro !!! Pues si que estamos mal !!!!!
De ben cert que la política és el proper objectiu de Laporta, actua com ells. Donde dije digo, digo...

Unknown ha dit...

Estic plenament d´acord amb vosaltres, per això us demano que feu un pas cap endavant per presentar una candidatura forta, lluny d´aquestes dues lineas que volen torna a dividir al club entre Rosellistes i Laportistes. Ja hem viscut prou històries semblants per torna un altre vegada en aquest parany. Prou d´ISTES, avui escoltava la tertulia del matí a RAC.1 i l´editor Ernest Folch demanava aquesta tercera via per sortir una mica del cercle vicios que acostuma a patir el club amb tant personatge amb ganes de fer-se l´interesant.
Vosaltres podeu ser aquest foc nou que reclamem per no caure sempre en guerres que no porten més que a divisions partidistes, que també poden arribar a distreure la part que millor funciona ara, que és l´esportiva.
Per tot això us demano sisplau, un cop de puny sobre la taula, i força per encarar el camí ple de pedres que és possible us trobeu si preneu la decisió ferme de presentar un candidat.
Les enquestes no us tenen que fer por, també guanyava de carrer el senyor dels anuncis ( un 52% deien que tenia per només un 5% del Laporta) i ja saveu qui va guanyar al final, així que VINGA, FOTEU-LI FORT!

JoRDi`s ha dit...

Així que si finalment guanyés Rossell també seria dolent pel Barcelonisme?
Tranquils, és una pregunta, no una crítica. Us ho pregunto perquè veig que esteu molt ficats en el tema. Jo no sóc un defensor afèrrim d'en Sandro però m'ha donat millor impressió, si més no, en el tema de fixatges, ja que veig és un bon negociador i sembla més inteligent a diferència dels que hi han ara. Com a contrapartida, l'última vegada que un exvicepresident va ser president, vam sortir escaldats (Joan Gaspart).

Per una altra banda, no veuria malament que algú de vosaltres es presentés candidat, si teniu uns "mitjans" sòlids per guanyar. Llàstima que no sigui soci.

Si us plau, tinc ganes de sentir la vostra opnió.

Unknown ha dit...

Imagineu a l'amic Jan encapçalant la llista de Reagrupament per Barcelona a les properes eleccions autonòmiques?
El Carretero em semblava llest, però...ja veurem