divendres, 14 de maig del 2010

La feina ja està feta

Si, ja és divendres i els deures de la temporada ja estan fets, encarpetats i entregats.
.
Només resta el darrer examen per a proclamar-nos Campions de Lliga un cop més, després d'una temporada lluitada fins a la darrera jornada magníficament.
.
Després d'aguantar gran part de l'any amb els atacs teledirigits, els menyspreus i els insults de la premsa nacionalmadridista, i callant per a no interferir en el bon funcionament del nostre equip, ara ja estem només a un sol partit d'acabar la temporada, per a respondre'ls.
.
Tampoc volem oblidar que es tractarà del darrer partit en que el President Laporta es sentarà a la llotja del Camp Nou com màxim dirigent del Barça, amb un bagatge de triomfs esportius espectacular en aquests 7 anys de mandat.
.
A partir de la propera setmana es jugarà una altra competició a Can Barça: Les Eleccions a la Presidència del FC Barcelona, i que demanem que per una vegada el comportament del President sigui digne del càrrec, encara que entenem que no ha començat amb bon peu.
.
Només caldria pensar, que hagués dit el Sr.Laporta Elefant Blau, d'un President que convoca les eleccions de tal manera que no facilita als socis donar la signatura a un precandidat qualsevol, perque per un dia no coincideix amb dia de partit?
.
O que diria també el Sr.Laporta Elefant Blau, d'un President que es salta a conciència els Estatuts amb l'aplaudiment de Ferrer, Ingla i Benedito (per nombrar uns precandidats) en el cas de les eleccions del 2006, i que ara amb l'apaludiment de Ferrer es salta la recomanació de que les eleccions han de ser en dia de partit?
.
Ara a guanyar diumenge, a felicitar al Sr.Laporta pels èxits aconseguits i a preparar unes setmanes decisives per a la nostra història.
.
Ens veiem després del partit a l'Hotel Rallye, Travessera de Les Corts 150.
.
Visca el Barça
.
Joaquim Molins

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara només cal pensar en la lliga. A partir de dimarts ja parlarem de fitxatges, candidatures etc.

Salutacions. ¡¡A per la vintena lliga!!

Albert ha dit...

Jo també ho trobo lamentable això de les signatures.
A partir del dilluns els mitjans ja només parlaran de les eleccions i del Mundial.
Adéu!

Sílvia ha dit...

Hola!
Ens queda el millor: la Lliga.
Després, les elecciones i les noves cares.
Sort.
Sílvia

joseagustin ha dit...

Sou l´unica via que veig amb possibilitats d´arribar fins al final i que no representa el continuisme, no crec ni que el Guixá, ni molt menys el Alexis Plaza puguin aconseguir les 2090 i el pico que és necesiten per ser candidats al últim tram del cami´. La reste representen, vulguin o no, hagin surtit fa un any o més, el contnuisme, i això vol dir senzillament, amb millors o pitjors paraules, uns abrazafaroles, que li han permes al amic Jan totes les seves sortides de to, sense dir-li mai res. Aleshores si ara diuen, que l´únic que és té que canviar és l´estil de dir o de fer les coses de cara al soci, perquè la resta ja funciona bé, i fins i tot això ho ha dit l´amic Rosell( també va ser-hi dins, poc, però fins i tot diu que li sembla bé al paper del Txiqui i del Johan, i això ja em sembla greu), vol dir que van aceptat sempre, sense portar-li mai la contraria, tot allò que ell deia, així que son tant culpables com ell, no si val voler anar-se ara de rosites.
Simplement estàn de merda fins al cul, igual que´ll, no em mereixen cap credit com a persones.
Per tot això us destijo tota la sort del món.