dimecres, 9 de juny del 2010

Ara toca fer balanç (Encara que costi)

Cal fer un balanç sobre aquest trajecte electoral´2010, en el qual Un Crit Valent ha participat en coalició, i de manera gens lluïda, tot sigui dit de pas.
.
Cal considerar una sèrie d´elements generals que han influït ( moltes candidatures i, una en especial, que ha deixat poc marge tant en espai mediàtic com en la recollida dels avals ), però no es poden buscar excuses: ha estat un fracàs.
.
Es va sortir tard, el precandidat, Santi Salvat, no era prou conegut ( tot i això, cal dir que en Santi va fer una bona campanya, i hauria estat un magnífic candidat ), es varen prendre decisions de campanya i de comunicació errònies i/o tardanes, no tothom hi va posar el coll de la mateixa manera ...
.
En fi, inexcusable. El resultat final, en part immerescut, en part, conseqüència d´errors que no podem el·ludir, ha estat el que ha estat, i punt.
.
En tot cas, no vull deixar de donar les gràcies a aquells que ens han ajudat : signants, mitjans de comunicació que ens han permès el seu espai per difondre el missatge, voluntaris que han treballat, Penyes que ens han acollit, persones anònimes que han mostrat afecte, i, com sempre, companys d´Un Crit Valent.
.
Ara toca seguir donant suport el Club i fer costat els diversos equips esportius (tenim en joc l´ascens del Barça Atlètic a 2ª A i el títol de lliga de l´ACB).
.
En quant al procés electoral que acaba aquest diumenge dia 13, només podem demanar :
  • als candidats, seny i joc net.
  • donar prioritat a l´exposició dels programes.
  • el qual compliment, caldrà exigir a qui guanyi.
  • a la nova Junta Directiva, que eviti els "ismes", i busqui la unitat del barcelonisme, i no la ruptura.
  • i, sobretot, seguir en el camí dels èxits esportius.
En aquest cas, sempre estarem al costat de qui dirigeixi el Club. Si no hi ha joc net, si no es compleix el programa, si es fomenten els "ismes" davant la unitat, ho direm.
.
Dit això, que guanyi el millor, i tots a votar diumenge !
.
Visca el Barça
.
Jordi Medina

6 comentaris:

Anònim ha dit...

En aquestes eleccions ens juguem molt, espero que el Soci voti a consciència. El meu preferit és Marc Ingla. A Rosell no el vull veure ni en pintura.

Salutacions.

Unknown ha dit...

Avui, un periodiste referent per mi, per la seva valentia a l´hora de parlar de les coses brutes que d´altres amaguen com és en Xavier Bosch, us ha donat al seu editorial del Mundo Deportivo, un suport al vostre slogan de no fer allò que no se li pugui explicar al soci. Fàcil de dir, però sembla que molt dífícil de fer per a molts presidents que han passat per Can Barça. El meu vot seria en blanc per els quatre candidats que queden. En Rosell, perquè si per ell fos, s´hagués carregat al Franki a les primeres de canvi, té un punt de essèr superior, serà per l´amistat que té amb ell. El Marc per voler a Mou, per mentir amb el tema dels seus seients, els terrenys de Viladecans que no valen per res i dels quals em pagat segons el Sr. Luis del Val 14 milions, entre d´altres coses fosques. Del Jaume per empassar-se tot el tema dels espies, la pujada del sou d´en Joan quan no estava d´acord amb ell, i tants altres que serveixen també per l´Ingla i el Benedito.
Per tot això i com vosaltres no hi sereu, el meu vot en blanc.
La propera vegada toca està millor preparats, estic segur que així serà.

Montecristo ha dit...

Àmins heu estat els únics Valents.
Teniu un bon projecte, però heu tingut poca projecció.
Està molt bé reconnèixer els errors, en un món en que ningú ho fa.
Felicitats, i a continuar amb el blog

Unknown ha dit...

Marc Ingla? L'únic que sap fer és atacar Sandro Rosell. Diu que tot ha de seguir igual. Doncs que vagi amb la candidatura continuista.
Potser estaria bé una persona com Benedito que no ha estat en cap junta de Joan Laporta, però si que hi va tenir relació en l'època elefant blau.
No sé, ho veig complicat. No sé si aniré a votar.
Comenceu a treballar i d'aquí sis anys la gent ja us coneixerà.

Albert ha dit...

M'agradava el vostre projecte, possiblement era el que més m'agradava. És una llàstima que no passessiu el tall de les firmes. Espero que, com a mínim, el candidat que surti escollit posi en funcionament algunes de les propostes que plantejàveu.

Adéu!

Anònim ha dit...

Ets un pringat, Medina. Calla d'una vegada, ves-te'n a casa i deixa de fer el pallasso.