dimecres, 20 d’abril del 2011

Tornem a estar a tres pams de la glòria

Vàrem escriu fa només dos anys, a la vigilia de la final de la Copa del Rei del 2009 contra l'Atlètic Club de Bilbao que, parafrassejant el gran llibre de l’Antoni Bassas “A un pam de la glòria”, estavem a tres pams de la glòria (veure escrit maig 2009).

.

Doncs bé, amb la Lliga a punt de caure, a hores de jugar la final de la Copa del Rei i amb la possibilitat de clasificar-nos per la final de la Champions League de Wembley, estem en dispossició de poder repetir l’èxit del 2009.

.

Aixó és producte d’una feina ben feta a tots els nivells, del directiu, del periodístic, del social i evidentment de l’esportiu encapçalat per en Pep Guardiola.

.

L’afició amb un suport incondicional a aquest grup meravellós que ens ha fet tant feliços,i que no para de rebre atacs constantment de la premsa nacionalmadridista no us deixara sols en cap moment.

.

Segurament els atacs, menyspreus, mofes i fins i tot insults quasi be diaris, ens han fet molt més forts, I per aixó tots tenim més ganes de respondre a on realment sabeu I podeu fer-ho: el terreny de joc.

.

És el que esperem, estant a tres pams de la glòria.

.

Salut, sort i Visca el Barça

.

Joaquim Molins

3 comentaris:

jordiasturies ha dit...

Amén, JOaquim, amén.

Endavant Barça!!!!

Josep Manel Laliga ha dit...

Esperem que els pams s'escurcin i la glòria, encara que al final "només" es tradueixi en dues copes, la puguem abraçar.
Ara és l'hora, no podem defallir.

penyabogarde ha dit...

apnuteu-vos al bogardisme i a la follia blaugrana més espeterrant i internsitiva.