dilluns, 3 de setembre del 2012

CR7 amb depressió? Au va, no feu riure


Ho reconec, ahir potser animat per la lectura d’alguns twits (sobretot un de'n @ilpicarolojaume), i després de molts messos sense fer-ho vaig tornar a veure un trocet del PP (Punto Pelota), i evidentment “craso error” als 5 segons (exageració) em vaig tornar a emprenyar per veure la frivolitat amb que tractaven que el nen guapo, ric i famòs declarés als mitjans de comunicació a l’acabar el partit: “paren màquinas” que estava trist.
.
Semblava en Calimero (potser els joves no sabeu qui era) amb la closca d’ou al cap dient alló de “Los mayores no me entienden, soy un incomprendido”.
.
Doncs bé, a partir d’aquelles imatges veure com tota la troupe de periodistes palmeros del madridisme amb la cara compungida com si s’acabés de morir algú, tractaven la notícia em va produïr el mateix fàstic periodístic i que s’entengui la comparació, de com la nit abans T5 va tractar durant hores el cas dels pobres gemanets matats “pressumptament” pel seu pare.
.
No dic que un nen guapo, ric i famòs no pugui entrar en una depressió, però a totes llums no sembla que aquest sigui el cas.
.
Quina manera de frivolitzar amb una malaltia que pateixen milers i milers de persones, i que en la situació econòmica actual, molts més hi poden estar a les portes.
.
Però quines cares de preocupació que mostraven per pantalla, els Roncero, Pedrerol, Siro (per telèfon), etc que normalment es passen els programes menysprean al Barça i als nostres jugadors, només perquè el nen guapo, ric i famòs va dir que estava trist, lamentable.
.
I que s’entengui que la meva crítica no va en contra del nen guapo, ric i famòs, que té tot el seu dret a estar trist o preocupat o emprenyat o el sigui, sinó en contra (com és costum) del lamentable tractament periodístic que han fet de les seves declaracions.
.
Crec que Cristiano avui mateix hauria de sortir públicament a aclarar, pel bé de qui malauradament pateix aquesta greu malaltia, que lo seu és una altre cosa i no una depressió, tal com ja va fer un cop el gran Romàrio l’any 94, quan es va comentar que que no estava fi o que se li queixa el cabell perquè estava estressat, i va dir alló de:
.
“Como voy a estar estresado, con la pasta que gano”
.
Només hagués faltat que al PP (Punto Pelota), també culpessin d’aquesta situació al Barça i a Messi.
.
Salut i Visca el Barça
.
Quim Molins
.
Enlace castellano clicka aquí

8 comentaris:

Montse Z ha dit...

Gran ets molt gran!!!

Ros ha dit...

que fort...el que passa es que vol tot el protagonisme del mon.... sigui com sigui...pero es que es penos.....ja els hi esta be....

Oliver Garrido ha dit...

No estoy totalmente de acuerdo con el final del articulo, creo que el barça, Messi y ahora Iniesta tienen mucho que ver en que la tristina este triste.

Kike ha dit...

Com ha dit en Basté aquest mati,les hi ha deixat una enormeeeee "tifa" plantada al mig del Merdabéu per les properes dues setmanes sénse fútbol....jajajajaja!!

Karlos ha dit...

kom sempre kim...un 10!!!!

Gemma ha dit...

És pitjor que una criatura petita.

Enhorabona pel blog, sou uns cracks!

jordi ha dit...

Quim
com sempre mes raó que un SANT

Manuel Tomas ha dit...

Completament d'acord. Per desgràcia, la ignorància que hi ha sobre la malaltia de la depressió és molt gran