dimarts, 12 de març del 2013

“Látigo” Serrano, el nou voluntari de la División Azul

El General Muñoz Grandes amb Hitler
Avui en dia qualsevol excusa és bona per a meynsprear, amenaçar i insultar al Barça i a Catalunya, a certs programas esportius.
 
A les darreres setmanes, per a contestar el video de les hienes de TV3 i que va emetre 1 sól cop i del que ja es va disculpar, hem tingut les declaracions de “Látigo” Serrano al programa Futboleros de Marca Tv, on va demostrar un odi a Catalunya pròxim a la xenofòbia al declarar que: “… a esa región (sic), que a mi me cae muy mal…”, la traca de: “… es que a mi me dan ganas de ir ahí con la División Azul, en serio…”, i finalment: “..y el siguente paso después del video, es ir con el ejército ahí.”

Es fa difícil trobar un qualificatiu per l’autor d’aquestes paraules en un programa esportiu, on junta l’odi a un poble, demanar la invassió amb l’excèrcit i fins i tot s’atreveix rescatar de la memòria de la II Guerra Mundial al grup de voluntaris falangistes i feixistes que van lluitar amb el nazisme al costat d’Adolf Hitler al front de Rússia, conegut com la División Azul.

Aquesta Divissió de l’excercit alemany estava comandada pel General Muñoz Grandes, condecorat amb la Creu de Ferro pel propi Hitler, i que amic personal de Santiago Bernabéu, al qual i des de diferents Ministeris i estaments franquistes va ajudar moltes vegades.

La relació amb Bernabéu, ve de la Guerra Civil española, quan el futur president del Real Madrid es va incorporar com a voluntari, a la sanginària 150 Divisió Marroquina, “para reconquistar Cataluña, para España”, dirigida precisament pel General Muñoz Grandes.

Molt s’ha parlat sobre el tipus d’ajut que va tenir Bernabéu al llarg de la seva dilatada presidència, la seva relació estreta amb el Govern franquista, i la seva amistad amb el General Muñoz Grandes és un lligam directe.

Coincideix en el temps, la construcció del Valle de los Caidos i de l’Estadi Bernabéu, amb la mateixa constructora, i amb el General com a Capità General de la 1ª Regió Militar (Madrid), substituint  al General Saez de Buruaga, nombrat al 1943 President d’honor del R.Madrid.

I en la decissió més important del futbol espanyol, al 1953 en el Cas DiStéfano, intervé directement el Ministerio del Movimiento i Muñoz Grandes és Ministro del Ejército.

Potser faltaria una disculpa del “Látigo”, no?
 
Salut i Visca el Barça
 
Quim Molins
 
Enlace al castellano clicka aquí

9 comentaris:

Albert Nav ha dit...

Els feixistes son així,amb gent com aquesta el millor es el despreci absolut, no mereixen ni els dos minuts del meu temps en escriure auestes quatre paraules.

J.Pascual ha dit...

Noi com sempre ....FANTASTIC..........

Francesc PM ha dit...

Sembla que no hem evolucionat gaire ... hi ha reminiscències franquistes...

Miquel R. ha dit...

Molt encertat. Aquest paio és insoportable, no puc amb ell...

Albert L. ha dit...

Molt bo!!!

X.B. ha dit...

M'ha encantat. Enhorabona pel cop de "fuet" al "látigo". Potser estaria bé fer-la en ispiñol i tot, que ja saps que no entenen altres llengües o, almenys, la nostra. Tanmateix, amb aquesta gent no hi ha res a fer (bé, sí, allunyar-nos-en tant com puguem!).

Alfons G. ha dit...

molt interessant! Frapa constatar tant d'odi. Ara i abans...

Ignasi ha dit...

És una vergonya que passi i que tingui veu, aquesta diarrea mental.
Com bé expliques, vivim 80 anys endarrere

Anònim ha dit...

Sóc l'Esther Fega. Ha passat un any i aquest article és més vigent q mai... Enhorabona, Quim. Algú ho havia de dir!!