dimarts, 17 de març del 2009

La lliga està guanyada?

A la pregunta de que si la lliga està guanyada, la resposta hauria de ser si. Avui en dia si una desestabilització (interna o externa), o una "pàjara" monumental o uns arbitratges manicomials no ho eviten, el títol no s’ha d’escapar.
Hem de ser optimistes, perquè l’equip ha demostrat que ha pogut recuperar el nivell de bon joc i de resultats després de les tres jornades de lliga (Betis, Espanyol i At.Madrid) on l’empat i les dues derrotes combinades amb les victòries del R.Madrid, van fer que es perdés el magnífic avantage que teníem.
Ara, a mitjans de març estem amb l’equip líder a la lliga, finalista de la Copa del Rei i preparats pel sorteig del proper divendres (molt equips no ho poden dir), on coneixarem el nostre rival de quarts de final de la Champions League.
Volem dir que som optimistes perquè aquest equip ens ha demostrat que podem confiar en ells, i que no es produirà una descomposició com la que es va produir ara fa dos anys, on semblava que tingués el beneplàcit de jugadors, tècnics i directius, que no van fer res efectiu per a evitar-ho.
Ara vindràn més intents de desestabiltzar per part de certs sectors de la premsa nacional-madridista, que amb comportaments propis de maleducats, on per davant d’una informació objectiva, prefereixen un populisme barat i aprofitar per a menystenir al nostre Club.
La xuleria, prepotència, supèrbia i mala baba de certs mitjans, envers el Barça i d’altres rivals del R.Madrid, creiem ha sobrepassat molts límits. L’exemple de com van tractar l’eliminatòria amb el Liverpool, faria caure la cara de vergonya als professors i catedràtics que vàren tenir els responsables de les informacions.
Era correcte la portada del "Esto es Anflield, y que!"?. Perquè una cosa és que el seu president parli de "chorreo", i l’altra és que uns professionals escriguin certes coses. I que? Doncs així els va anar.
S’ha de fer veure que els mitjans d’aquí no tenen la mateixa repercussió mediàtica que els de Madrid. Una informació que pugui donar l’Sport, El Mundo Deportivo o el 9 amb les ràdios i les televisions d’aquí, per raons òbvies no arriba amb la mateixa força a tota Espanya. Gran part es queda a l’Ebre.
En canvi, quan aquests mitjans de Madrid aprofintant-se d’una posició superior en quan a tirades i audiències, difonen cert tipus d’informació, que en casos aquesta és interessada, sesgada i potser incerta, aquesta arriba a tot l’estat.
I per acabar, dexeu-me felicitar a la secció d’handbol, per guanyar el títol de la Copa del Rei, aquest cap de setmana a Granollers, i al d'hoquei gel pel títol de lliga.
Joaquim Molins

14 comentaris:

raul_Joiner ha dit...

Joaquim, me hacen mucha gracia tus razonamientos lógicos.

En Madrid tienen más "audiencia", y se aprovechan sobre los que no piensan como ellos.
¿Y los medios catalanes que hacen aquí en menor escala? Si hacen lo mismo a menor escala...¿no te sugiere que harían lo mismo en el lugar de los de la capital?
¿No crees que dar por sentado que todos los catalanes somos culés y odiamos el concepto "españa" es una muestra de pensamiento único que echa para atrás? ¿No es lo mismo que hacen ellos?

Por cierto, MundoDeportivo tiene dos ediciones en Euskadi, y el veneno que inyectan allí tampoco tiene precio.

Ayer en los deportes de TV3 por la noche, millones de imágenes de las hostias que dio el Madrid en Bilbao, pero ni una sola, ni una sola de las que dio el Bilbao. Te aseguro que dieron, y de roja.
¿Aquí quién tiene más repercusión, lo que diga Relaño, o lo que pongan en los deportes de TV3?
Por favor, no podemos criticar lo que hacemos diariamente para nuestros fieles. No podemos.

Anònim ha dit...

Si que es cuestión de audiencias.
Con el mismo ejemplo de las noticias de ayer noche.
Cuanta gente vio los deportes en TV3, y lugo ver cuanta gente los vió en TVE, ANT3, T5, CUATRO, SEXTA, según audiencias un 19% TV3, y un 57% el resto de telediarios (el% que falta deben ver los documentales famosos).
Si aquí está 20 a 60, imaginate en el resto de España

Anònim ha dit...

Falten 11 partits i portem 6 punts de ventatge, o sigui, podem perdre 2 partits d'aqui fins a final de temporada, això pensant -que es molt pensar- que el Madrid no perdi cap.

Per tant, només s'han de guanyar 9 partits d'auí al final. Molt malament s'hann de fer les coses perque s'escapi la lliga.

Sílvia ha dit...

Hola!
Doncs sembla que SIII!!!
I no per ser fanàtica del Barça (que també), sino per motius objectius: practiquem el millor futbol de tots els equips de la Lliga, els nostres numeros són de rècord i no hi ha cap raó que pugui variar la situació actual. I 6 punts de diferència (més el gol average). Optimista al 100%.
Salutacions.
Sílvia

Anònim ha dit...

Afortunadament després d'aquest "refredat" tornem a estar més o menys al magnìfic nivell que ha marcat tota la temporada fins a fa poc. Em feia gràcia escoltar parlar als mitjans de Madrid de "crisis en el Barça".La veritat és que són uns grans humoristes. També és veritat que encara el joc no és tot el màgic al que estem acostumats, però tot arribarà. Tornant als mitjans, afortunadament estem immunitzats contra aquests atacs. I tens raó, tots, tots, tots els dies estan amb la mateixa cançó, amb les seves reportatges de la "heróica del Madrid", del Raúl, del Guti, del "espiritu de Juanito".. etcétera,.. al fin i al cap és l'única cosa que avui dia els queda, els records. I mai seran capaços de reconèixer el nivell del Barça. Però ho prefereixo així, si han de ostigar a algú que sigui al club blanc, que ja sabem que la premsa pot ser molt cruel (i no solament en l'àmbit futbolístic) i desestabilitzar a un club. Ara per ara el que ningú pot negar és on estem i que tenim pendent una final de copa, si tot segueix així guanyarem la lliga, i som un dels tres favorits en Champions (jo tinc un bon auguri perquè Vila-real està allí també com en 2006). Una afectuosa salutació des de Zaragoza. Visca el Barça!

Roland de Gilead ha dit...

La lliga NO està guanyada

Roland de Gilead ha dit...

Ja vèrem veure a San Mamés per on poden anar els trets en aquest final de temporada. Pels arbitratges, vull dir. El Madrid hauria guanyat igualment amb un arbitratge reglamentari, perquè l'Athletic es va equivocar amb el plantejament, però els van acribillar. Va ser indecent. I el Casillas, una vergonya.
Queda clar que els mitjans de comunicació estatals, senyor Raul Joiner, ningunegen sistemáticament la seva audiència culer. Mundo Deportivo i Sport arriben de fa uns quants anys a tot arreu i cobreixen mínimament les necessitats dels seguidors culers de fora de Catalunya pel que fa a premsa escrita, però en el terreny audiovisual viuen desemparats i condemnats a suportar la caspa dels Roncero, Poli Rioncón, Isidoro Sanjosé, i tots els periodistes en general. No se'n salva ni un.
Senyor Raul Joiner, en els àmbits federatius el que digui TV3 se'ls en fot. A ells els preocupa el que diuen els medis d'àmbit estatal, i aquests estan tots infectats.

Albert ha dit...

Hola.
La Lliga no està guanyada. El Madrid ho donarà tot per guanyar l'únic títol que li queda i 6 punts no són un marge prou ampli com per poder dir que la lliga és nostra.
Malgrat tot, el Barça és el favorit.

Intercanvi de links?
Jo ja us he afegit a la meva llista de blogs del Barça
Que vagi bé!

ddriver ha dit...

al loro,la lliga,la copa i la champions estan guanyades,villaratu i platinazu

Anònim ha dit...

¿No iban a publicar una investigación ustedes acerca de 19 ligas fraudulentas ganadas por el Real Madrid? Me pregunto a qué están esperando.

Anònim ha dit...

Jordi Medina, es usted un sinvergüenza, sólo pone su blog en catalan, con lo que, el que no sepa catalán no puede leerlo y por tanto sólo los catalanistas pueden opinar, bochornoso. Además es absolutamente partidista y manipular las estadísticas es muy fácil. Alguien que quiere llegar a ser presidente de un gran club no puede ser tan pueril. Sinceramente espero que nunca gane las elecciones y que el tiempo le relege al olvido

Anònim ha dit...

In spanish please, o cualquier otro idioma
Gracias

Anònim ha dit...

escuché la entrevista el otro día en El Larguero, todo eso y mucho más nos han robado, pero por favor, poned una versión en castellano, ya que todos no somos catalanoparlantes

Anònim ha dit...

Señor Medina: es verdad que el Real Madrid ganó 8 ligas en los años 50?. sabe cuantas ganó? 4.. CUATRO.
En este blog se MANIPULA la verdad, no se dan cuenta, señores seguidores del Barça?...
Por cierto.. SI, HAY LIGA...