dilluns, 2 de març del 2009

Sort del matalàs!

Ja estava perfilat un article dedicat a la realitat social i esportiva de l’Espanyol després de comprovar la diferència de joc desenvolupat amb el seu equip agermanat (segons els altres) que el realitzat una setmana abans enfront nostre. Però davant del lamentable espectacle que hem fet nosaltres i del resultat final del mateix, hem decidit ajornar-lo i canviar-lo per aquest.
Hem jugat malament, i ja portem uns quants partits en que donem massa facilitats, en un dia que haviem d’haver guanyat i donar imatge de fermesa i no mostrar cap signe debilitat davant de l’enèsima "exhibició" del dia abans de l’Espanyol enfront del Madrid (i van 11 cops en 20 anys).
Però en canvi és tercer partit seguit que no guanyem ,1 empat i 2 derrotes consecutives, que combinat amb les victòries del Madrid, s’ha reduït la meravellosa ventatja (matalàs que no coixí)que teniem de 12 a 4 punts.
Els jugadors i els tècnics ens venen a dir que no passa res, que hem de ser positius. Nosaltres ens els podem creure, però si us plau, que facin alguna cosa mes que repetir casi paraula per paraula, el mateix que deien a la lliga 06-07, perque malauradament tots sabem com va acabar, i en un altre article ja vàrem dir que no voliem tornar-ho a viure.
Creiem que falta una mica d’autocrítica, que no confondre amb la humilitat i el respecte enfront els contraris, per part del directius, tècnics i jugadors, i reconèixer públicament que portem uns partits amb un joc lamentable.
Perdre aquest partit en el que hem estat capaços primer d’avançar-nos amb un 0 a 2, i després que ens empatessin, fem el 2 a 3 i el perdem, i havent vist el joc que hem fet en els darrers partits, ens demostra que aixó ara ja no és casualitat i que l'equip està bloquejat per alguna raó.
Però apart que s’hagi vist una fragilitat defensiva alarmant, provinent d’un mig del camp inoperant, ho combinem en un partit en camp contrari en el qual marquem tres gols, i en desaprofitar altres ocasions claríssimes.
Ara haurem de canviar l’objectiu. Abans era el d’intentar guanyar la lliga batent tots els rècords possibles, perque pel joc que desenvolupàvem, els gols que marcàvem i la bona defensa que teniem, ens feia creure que es podia conseguir.
Doncs ara hem de pensar en guanyar-la igualment, però recuperant el bon joc i sobretot els resultats que teniem, i mantenint el coixí que ens ha quedat, després d’haver petat el matalàs de 12 punts.
Hem de creure que al igual que va fer en Liverpool, que va ser capaç de guanyar-los al Bernabeu, hi haurà altres equips que també ho farem.
Joaquim Molins

12 comentaris:

joseagustin ha dit...

Si, sort del matalàs, però ara ja no hi ha red que valgui. La red si més no de troba sempre els mateixos culpables cuan les coses no sortien bé. Ronaldinho i Deco, aquest van rebre sempre i molts van viure molt bé a la seva ombra. Ara cadascu ha d´assumir la part de responbilitat que li pertocar i no amagarse darrera de cap company de joc. Força Barça

Un Crit Valent! ha dit...

@joseagustin
Ja sap que l'èxit sempre té molt pares, i el fracàs és orfe.

Anònim ha dit...

hijos de puta ablar en español gilipollas eso lo 1º catalufos de mierda no sabeis nadamaske mentir y ir en contra del madrid hijos de puta!!!!!!!!! le podeis rascar los huevos al madrid cabrones!!! os puede la puta envidia joderos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si sois el ekipo mas ayudado de españa!! puta basura.... PUTA BARSA Y PUTA CATALUÑA!!! ARRIBA ESPAÑA

Anònim ha dit...

ARRIBA ESPANYOL!!!

Anònim ha dit...

el madrid lo q ha ganado lo ha ganado con cojones no como el hijo de puta del barsa q lo unico q ha echo en estos años es robar y robary llorar q es lo unico q saben muerte al cule puta barsa y puta cataluña hala madrid arriba españa viva franco

Anònim ha dit...

ANTIMADRIDISTAS HIJOS DE PUTA!!!!!

Anònim ha dit...

Con tigo hasta la muerte, soy un licenciado de 30 años obligado a emigrar de Barcelona hacia Cuenca, en pleno territoria 'no madridista y centrista' sino ya anticatalanista total. Sobre los arbitros queria abrir una linea de investigacion en las altas comisiones que ha pagado calderon antes de salir para intentar esplicar las 3 ligas de un equipo de segunda.Por poco dinero os podria contar mas.

Anònim ha dit...

Podria deciros que en los partidos de estos tres ultimos años, desde que llego Capello y como llego, con dos ligas quitadas en Italia, se ha visto partido a partido, como al barça le pitan todo tipo de posibles faltas siempre en contra y al madrid todas a favor incluso ya inventadas en estos tiempos.
doro_22@hotmail.com

Anònim ha dit...

Gilipollas, dedicate a trabajar o a hablar de tu madre. Valiente desgraciado, no tienes nada mas importante que hacer en todo el dia, QUE SUERTE. a HIJOPUTAS como tu los estamos sosteniendo entre todos los españoles. VETE A LA MIERDA.

Anònim ha dit...

CHUPAMELA CATALUFO DE MIERDA HIJO DE PUTA!!!! ARRIBA ESPAÑA VOSOTROS SOIS LOS K TENEIS AYUDAS HIJOS DE PUTA!!! NO SON ESPAÑOLES,SON HIJOS DE PUTA!!!!!!!! XUPARNOS LA POLLA ES LO K PODEIS ACER CATALUFOS DE MIERDA

Anònim ha dit...

patetikos......siempre sereis segundones.....culeros de mierda....eternos segundones !!!!......kitaos la polla de la boka para hablar marikonas

Anònim ha dit...

HIJOS DE PUTA ENVIDIOSOS JODEROS SI OS MARGINA VUESTRA PUTA ENVIDIA K DAIS ASCO!! ANTIMADRIDISTAS HIJOS DE PUTA!!!!!!!!!