dijous, 26 de febrer del 2009

Viatjar a costa del Barça

Ja hem fet el desplaçament de vuitens a Lyó, i s’ha repetit un clàssic en aquesta junta, que des de que el Sr Laporta com li agrada dir, té el privilegi de presidir, que és que de manera habitual i a càrrec del club, viatgin un número elevat i innecessari de directius, executius i acompanyants amb l’equip.
Si en temps "normals" ja és greu, avui en dia amb la crisi econòmica que ens envolta, és de molt mal gust muntar aquest tipus d’expedicions per a acompanyar a l’equip.
És un insult per a molt socis veure com aquestes persones viatgen com es diu vulgarment i per a que s’entengui "per la cara" i a "cuerpo de rey".
Ens preguntem si són necessaris nou directius, alguns executius, no sé si acompanyats o no, per a acompanyar a l’equip a Lyó com si fòs la mateixa final, doncs la resposta és molt clara: NO.
Però es que a sobre, ens enterem llegint en certs diaris, que hi ha persones que ara treballen pel club i que per dir-ho finament, havien acompanyat a l’equip per Europa "poques" vegades, i ara ho fan força sovint i a sobre convidant a amics i tot a càrrec del Club.
Molts d’ells si despenguès de la seva butxaca i s’ho haguessin de pagar, com hem fet molts altres cops, ni s’ho plantejarien mai, però es clar, com diuen, no faran un lleig a qui els convida, no?
És escandalòs que per un cantó anem de club solidari (Unicef, Xics,…), i ho som, i que per l’altre cantó despilfarrem tants i tants recursos en despeses supèrflues que es podrien destinar també a accions solidàries, o a rebaixar per exemple els preus del abonaments.
S’han plantejat que potser destinem a les causes solidàries, molt menys que el que destinem, per exemple a pagar les factures d’avions i hotels de la gent innecessària i convidada als desplaçaments, o pels impressionats càterings de cada partit, o…?
La solidaritat comença per un mateix, i amb els recursos propis. Ser solidari amb els diners dels demés, i a sobre apropiar-se de "l’èxit" és de bastant mal gust.
Però com encara sentim a dir, que temes com aquests i d’altres igualment greus, no interessen a la parròquia, doncs a Un Crit Valent, ens preguntem si és que aquests temes no interessen a la parròquia, perque expressament no han estat prou ben informats.
Ara és important rematar el bon resultat aconseguit a Lyó, en el partit de tornada, i pel desplaçament de quarts de final (qui sap si el Liverpool), ja en tornarem a parlar.
Joaquim Molins.

5 comentaris:

ddriver ha dit...

hi havien 1300 entrades ala venta i em anat 2000,tenies que haver vist tots els gosets amics del Laporta prenen Xampany frances a les terraces i separan-se de la plebe,quin fastic de directius tenim.
Les entrades que es sortejaven totes de fondo sud i a tribuna i havia un munt de cules que deurien ser els de les altres netrades

José Agustín ha dit...

D´aquí res no tindrem només un bacó, en tindrem una granja sencera, i tot per mirar cap un altre costat tots aquells que tenen l´obligació de informar al poble de les coses que és viuen cada día a CAN BARÇA. Malait oasis català que no permet treballar amb independènciaa alguns periodistes, si bé, encara hi ha gent com al Xavier Bosch per aixacar la moral perduda. Força Xavier " will never walk alone, que diuen a Liverpool

Roland de Gilead ha dit...

Ens estan donant els millors anys de la seva vida. Què més voleu?!!!!!!

Sílvia ha dit...

Hola!
Mira que bé!, per dir alguna cosa.
salutacions
sílvia

Anònim ha dit...

Un abrazo a las churras un estrujon a laas merinas y un beso muy fuerte a mi prima maite eligoCHORREA, incondicional del Liverppol