dimarts, 14 d’abril del 2009

Reflexions sobre les repercussions del nostre informe

Davant de l´impacte que ha assolit el nostre informe sobre les "19 lligues", voldria fer publiques una sèrie de reflexions :
Primera.- Encara estem sorpresos de l´elevat nombre de visites (15.000 en una setmana), així com del ressò mediàtic, mitjans audiovisuals, internet, premsa escrita i radiofónica, tant la catalana propera al barcelonisme, com d´altra més "anti".
Segona.- Vull fer alguns agraïments especials : -Al Joaquim Molins, per la seva tasca impagable d´investigació I difusió. -Als visitants del nostre blog. -A tots els qui ens heu donat suport, tant via comentaris, com en forma d´adhesió personal. -Als mitjans de comunicació, no només als pro-barcelonistes (amb alguna curiosa i sospitosa excepció, producte d´un servilisme exempt d´imparcialitat i equidistància ), sinó a d´altres, d´abast estatal, gallecs i, àdhuc, alemanys.
Tercera.- També vull fer una sèrie de necessàries precisions : -Amb aquest informe s´hi podrà o no estar d´acord, però no ens inventem res, ens limitem a incoporar informació històrica de carácter estadística o científica. -En cap moment es va pensar desenvolupar aquesta idea per molestar ningú, ni generar cap polémica. -Creiem que l´exercici de la memòria històrica , no només és legítim, sinó necessari. -En cap moment hem manifestat que el Madrid hauria perdut les 19 lligues, ni que totes elles haguessin anat en benefici del Barça ; sostenem, això sí, que el repartiment hauria estat un altre. El Madrid n´hauria guanyat, sí, però també el Barça, i l´Athletic, i el València, i ´l´Sporting, i l´Atlético de Madrid ... -L´informe, en cap moment, parla ni de "Franco" ni de "robatori". -Tampoc es fa referència a partits concrets, o arbitartges, ni tan sols campionats puntuals ... S´analitzen dos períodes ( anys 50 I 70-80 ) amb dos esdeveniments excepcionalment claus ( Di Stefano I Plaza ) amb dades objectives a la mà. -Anòmins i companyia : ni s´ha mentit, ni hi ha victimisme ni madriditis. Res d´això tenim. Tenim barcelonisme i voluntat de posar a l´abast dels barcelonistes llum sobre episodis foscos.
Per acabar, dir als qui han entrat només per insultar i faltar al respecte ( altre tema, totalment legítim, és discrepar, discutir amb arguments, opinar ... ), que aquest blog no va dirigit a ells, ni per continguts ni per objecte. Si tant estimen els seus colors, el millor que poden fer és honorar-los amb una mica d´elegància.
Gràcies. Visca el Barça ! Jordi Medina.
.
Enlace traducción castellano

8 comentaris:

Segon pal ha dit...

"L´informe, en cap moment, parla ni de "Franco" ni de "robatori"."

No m'hi havia fixat, però ja que l'informe no en parla deixeu-me que ho digui jo: era època de Franco i de robatoris.

Visca el Barça!

Gabriela Miranda ha dit...

Gran trabajo compañeros, ahora a desenmascar al MADRID.

Saludos y ¡¡CONTINUAD ASÍ!!

Anònim ha dit...

felicitats gran treball!

Aviam que us sembla el meu blog esportiu:

beltransblog.blogspot.com

Anònim ha dit...

Com a bons culerots no us canseu de fer el pena i el ridícul.

Si us plau, publiqueu una segona part d'aquest "estudi" de la Srta. Pepis, vull tornar a riure.

Gràcies a vosaltres veiem la realitat del barcelonisme: odi, rencor, complexe d'inferioritat, excuses, no reconeixement del erros propis...seguiu així.

Gràcies!!!

rafamapa ha dit...

El trabajo ha sido excelente.
Como bien decís, se podrá estar de acuerdo, o no. Pero desde la perspectiva de un seguidor valencianista, con edad suficiente para haber vivido los hechos, la veracidad histórica no admite discusión.

Resultará obvio que los "forofos" que ven las cosas según las han distorsionado desde Madrid, no puedan aceptar la "caída de sus mitos". Peor para ellos...

Seguid en el trabajo riguroso, cuesta, pero al final el tiempo pone a cada cual en su sitio!!!

lolo ha dit...

Sinceramente, esto da pena, mas bien vergüenza ajena. Este informe "rigurosisimo" lo hace mi primo con 12 años en una tarde sin salir de la Wikipedia. Si el objetivo es el de llamar la atención puedo hasta comprenderlo,pero por el amor de Dios, que pruebas, que hechos tangibles existen en el informe, sinceramente este tratado de mitologia culé no realza mas que los complejos de algunos barcelonistas, que necesitan "autojustificarse" de cualquier modo, en fin, estan Uds. en su derecho de hacer cuantos informes quieran, pero ya que se meten haganlo bien, con criterio, con un minimo de objetividad y ante todo con pruebas tangibles y palpables, si no, nunca sera mas que "cuentos del abuelo"

Anònim ha dit...

El informe es demoledor, ja,ja...
pero, yo me pregunto : para cuando un "informe Kubala"?
Si hombre, ese gran futbolista que huyó de la Hungria fascista y aterrizó en la democrática España de los años 50...
Por supuesto, Franco intercedió para que fichara por el barça y así acabase con la hegemonía del Madrid ( principios de los 50, el Madrid había ganado...1 copa.. en todo ese periodo, eso sí, endiñandoos 11 goles en una eliminatoria, ah claro, eso se ha borrado de vuestra memoria "histórica"...)
Venga, seguid con el rigor "histórico": por ejemplo haceros alguna pregunta vosotros, seguidores del Barça... por que Kubala no fichó por el Madrid, ya que segun vosotros el tio paco era madridista?
Todos sabeis que Kubala era en esos momentos, uno de los grandes de Europa...
Por que Kubala no y Di stefano si?
Quien conocía a Di stefano en aquella epoca, al contrario que a Kubala?
Por que distorsionais la historia a vuestro antojo?
Dejaros ya de bobadas y hablar de Mister Ellis y mister Leafe... año 1960... hay que acabar con el dominio blanco...
pero claro.. esto no es memoria "histórica"...

Anònim ha dit...

El informe esta ahí para el que quiera verlo, el que no quiera enterarse de la verdad, allá él, pero que no digan que es mentira, ¡¡por favor¡¡, los que llevamos algunos años viendo futbol y otras cosas, sabemos todo lo que Franco era capaz de hacer, no solo en futbol.
Asi que no hagan demagogia y no sean hipocritas, todos sabemos "la leyenda negra de las victorias del madrid" y no presuman tanto de palmares deportivo, con todo a favor no se como no tienen 50 ligas y 17 copas de europa. Porque esa es otra... las primeras 6 copas fueron de RISA.
Saludos y mi apoyo mas absoluto