divendres, 25 de setembre del 2009

Ho sento, però no ens els creiem

Ja ho hem dit mes d’un cop, no cal que vingui ningú de fora per a desestabilitzar-nos, nosaltres solets en tenim ben prou per a fer-ho perfectament.

Tenim la sensació un cop sentides les explicacions del Sr.Oliver sobre el greu escàndol destapat per El Periódico de Catalunya, que molta gent ha actuat malament. Però el mes greu no és l’aparició, sino la notícia.

En primer lloc és estrany que el Sr.Franquesa si té uns indicis d’una activitat al seu voltant que creu que pot ser "sospitosa" no vagi als Mossos d’Esquadra.

Poca gent creu que el President no sabes que el Sr.Oliver va encarregar investigar a 4 dels seus 5 vicepresidents, però es clar amb l’antecedent de que també deia que "desconneixia" que el seu cunyat pertanyia a la Fundación…

Però si realment és així, el Sr.Oliver havia de ser cessat automàticament i sense cap tipus d’indemnització.

I on queda la dignitat dels investigats, que un cop assabentats de la investigació es queden ben aferrats a la cadira?

La situació de la Junta el dia en que es van repartir els informes, deuria ser espectacular. Els 4 vicepresidents investigats, al.lucinats i preguntant-se que, amb aquesta "auditoria" (sic) de qui se’ls protegia i de que se’ls defensava.

Una interpretació que es pot donar a tota aquesta història, és que sembla que s’ha investigat/espiat/auditat/….als vicepresidents per a poder "eliminar" a algun candidat i col.locar tranquilament al continuista que mes interessi al President Laporta i al Sr.Oliver. Potser algú de Catalunya Oberta?

I finalment, i és una sensació particular després de que el Sr Oliver digui que una "auditoria de seguretat" no va mes enllà de revisar registres públics i poca cosa mes, que el import de 56.000 euros potser és una mica exagerat.

En un moments en que en els mitjans de comunicació semblava que callaven tota informació que podia afectar al Sr.Laporta (Flavia, Kuwaits, Mallorca, Uzbekistains, Giralt,…), una noticia com aquesta ens retorna una a la vida

Visca el Barça

Joaquim Molins

6 comentaris:

joseagustin ha dit...

Potser Quim, ja dic, potser, dintra d´aquest 56.000€ hi ha algú més que uns informes de quatre vicepresidents, fins i tot poden haver-hi informes també d´uns quans pre-candidats, perquè no. Quan tens l´aparell i els diners per gastar, pots tindra la tentació de voler anar més enllà i espiar als teus contrincants i posar-te una medalla davant al teu cap. Tot fa massa pudor i com això no s´ha destapat ni ha sortit a la llum, ves a saber si la meva sospita no te pinta també de realitat amagada.

Oriol ha dit...

Tot és mentida! Una farça que ha d'acabar amb aquesta junta.

Sílvia ha dit...

Hola!
Un únic perjudicat: el Barça :(
salutacions
sílvia

joseagustin ha dit...

para Silvia: Crec que el Barça en aquest cas no és veu afectat, 1er perquè no veig que la gent normal ni el soci pateixí com a passat en altres moments de la historia.
La institució per sort no es troba en perill, son les persones que hi ha dintra les que han actuat malament i la gent pensar amb raó allò tan català de " JA S´HO FARAN ELLS", nosaltres a gaudir del equip que va de p.....mare i som l´enveja de tot el món. En aquest mateix moment és l´equip qui aguanta la institució, de Madrid que diguin lo que volguin, nosaltres a guanyar partits i donar espectacle. FORÇA BARÇA!

Albert ha dit...

Jo crec que to plegat és un muntatge.
Quina vergonya de directiva que tenim. Sort en tenen de Guardiola i companyia que tot ho fan oblidar.

Adéu!

joseagustin ha dit...

Com diuen a publicitat " Que parlin bé o malament d´un producte o persona en aquest cas, és lo de menys, lo important és que parlin ", bé això deu ser el pensament d´aquest quatre, que parafrasejant les paraules del seu company president, sino estiguessin dintre la junta del Barça, passarien per la vida sin pena ni gloria. Un altre vegada és el Barça, com una de les institucions més important de Catalunya, qui els hi donar el millors anys de la seva vida i no a l´inreves.