divendres, 11 de setembre del 2009

Nou horari, televisions i TDT

Com cada any, després de la primera jornada de lliga s’ha produït l’habitual aturada de la competició per a la disputa d’un parell de partits de les seleccions; Volem recordar que a mitjans d’agost també se’n van disputar, paralitzant així les preparacions físiques dels jugadors.

Aquest fet no per esperat i conegut no deixa de sorprendre'ns, però si ara que s’ha llençat el globus sonda (o no) de la possibilitat de disputar partits a les 3 de la tarda, amb les excuses de certes audiències a l’altre punta del món i amb el justificant o excusa que a Europa també ho fan.

Un Crit Valent no està en contra del futur, ni de la globalització del nostre Barça, però no està d’acord que es facilitint les audiències a gent de l’altre punta del món i no als seguidors d’aquí.

Si tant volem fer i copiar el que fan a altres lligues europees, fem-ho i copiem-ho tot, no? Per exemple:

- A Anglaterra, França i Alemania, ja porten disputades 4 jornades, a Holanda 5, a Portugal 3 i a Italia 2 (Aquí recordem que només 1).

- És per molts conegut, perquè així s’ha dit, que a la Premier League ja estan marcats amb dia i hora, tots els partits de totes les jornades. (Aquí a falta de pocs dies no sabem ni dia, ni hora, i si es retransmet per quin canal serà)

Fins quan anirem transigint a costa dels interessos econòmics d’unes poques persones, en contra dels interessos dels seguidors directes dels clubs?

Ara es veu que volen fer la prova de passar de deixar-nos sense sopar, amb tants partits a les 10 de la nit, a que no dinem en condicions, amb possibles partits a le 3 de la tarda.

Un Crit Valent sempre ha pensat que el problema, no era tant de jugar a les 10 de la nit, sino que va ser la gran quantitat de cops que ho vàrem fer, i les nostres queixes anaven en aquesta direcció.

I si finalment s’ha de jugar a les 3 hi juguem, però TOTS, i després que no hi hagin queixes per insolacions, digestions pesades, o si els partits són dolents migdiades en males postures

Visca el Barça i Bona Diada

Joaquim Molins

PD:

Per cert, a data d’ahir 10 de setetembre de 2009 continuo sense descodificador de TDT, i a la majoria de llocs em van dir que fins a l’Octubre….

Ni al Carrefour de Gran Via 2, ni a Glòries; Ni Corte Inglés de Diagonal (aquí almenys van oferir-me la CAM, però jo tinc una tele "normal"), ni Portal de l’Àngel; Ni als Hipercors de Meridiana, ni al de Cornellà; I finalment ni al Media Mark de l’Hospitalet, ni al de La Maquinista.

4 comentaris:

jordiasturies ha dit...

No puedo estar más de acuerdo con lo dicho en este post; de las cosas a imitar de otras latitudes, yo añadiría que en Inglaterra la competición no para en Navidad, lo cual permite un calendario más asimilable, el disfrute de fútbol en período vacacional por la gente más joven...

En cuanto a los horarios, echo de menos los partidos a las cinco de la tarde, los de café, copa y puro...

Unknown ha dit...

Quim, jo vaig veure el partit del Getafe-Barça per un canal hungares, en un bar de Blanes amb dos amics perquè ni de conya és podia trobar res millor. Puc dir que no cabia ni una agulla, ni dintre ni fora, la gent volia veure al Barça si o si, el idioma el que fos, és igual. Ens tenen enganyats a tots, i lo que és pitjor, hem perdut hasta les ganes de sortir al carrer per reclamar, sembla que no tinguem sang a les venes.

Albert ha dit...

Estic d'acord. Per una cosa que imitem de les lligues ben organitzades i imitem precisament el pitjor de tot: els horaris. A Anglaterra i Alemanya fa molt més fred si es juga de nit i la gent se'n va a dormir relativament més d'hora, però aquí fa calor i es sopa a les 10 de la nit.

Adéu!

Albert ha dit...

Ja he penjat les respostes del concurs.
Adéu!