dimarts, 24 de novembre del 2009

Figo al Camp Nou? No gràcies

Es veu que com a ambaixador de l’Inter de Milà, l’exjugador portuguès té la intenció d’assistir al Camp Nou, per a donar suport (com no) a l’equip italià pel qual treballa.

Aixó ho ha declarat en una entrevista al diari Público, que podeu llegir en el link seguent:

http://www.publico.es/deportes/271965/vuelvo/camp/nou/tranquilo/ilusion

La ferida que va provocar el jugador en el sentiment barcelonista amb la seva traïció al nostre club, no està tancada, ni de bon troç, i en aquests anys no ha mostrat ni un mínim arrepentiment per la seva acció, i continua donant la culpa del que va passar a l’Estadi a la premsa catalana.

Si no ha estat capaç d’entendre que va actuar malament, permeten l’acord del seu representant amb l’aspirant a "pirata" Florentino, vol dir que de moment no mereix rebre cap honor del nostre Barça.

Sense un mínim arrepentiment de la seva acció, no hi haurà "perdó" possible.

Els socis i els afeccionats del Barça, som persones generosses i capaces de perdonar-ho tot, però es clar, el primer pas entenem que l’ha de fer qui va cometre l’error i no nosaltres.

El fet de ser professionals i "mercenaris" del futbol, no els dona cap dret a jugar amb els sentiments de milions d’afeccionats, que dipositent en ells la il.lusió d’un joc i devenir del nostre Club.

Per tant, i de moment:

Figo al Camp Nou? No gràcies

Visca el Barça

Un Crit Valent!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs jo, crec que és més important centrar-nos en animar al Barça en una nit com aquesta, que perdre el temps pitant al Figo! No hi ha insult més gran que mostrar-li indiferència.

Montecristo ha dit...

D'indiferència res de res, Figo fora del palco.
Fins que no hi hagi una disculpa, no hi ha d'haver perdó.
Tampoc cal passar-se amb els aplaudiment a Eto'o.

Anònim ha dit...

Jo no he parlat de perdonar res...
però d'acord, tu dedicat a insultar, que la resta ens preocuparem del que realment ens interessa EL BARÇA!
jo no vaig a perdre més el temps contestant a tonteries.

joseagustin ha dit...

Tot és pot fer abans de començar el partit, pitar a Figo així que faci entrada a tribuna, fixeu-nos quina mena de abraçada li fa el presi ( també m´agradaria sapigué que li diu, però això serà impossible ), aplaudir a Samuel tan com és mereixi, però no més ( nosaltres li hem donat molt més a ell,i això també convindria que ho tingues en compte, al cap i a la fí, hores d´ara, ja s´ha pogut assabentar que mai tornarà a gaudir de tantes bones passades), i després animar al nostre Barça fins que calgui per tal d´assolir la victoria davant l ´Inter.

Anònim ha dit...

El major traïdor de la història del futbol torna al Camp Nou. NO es mereix el nostre afecte. En canvi a Eto'o cal aplaudir-le però després no hi ha amics.

¡¡FORÇA BARÇA!!

Salutacions, us enllaço ;)

Sílvia ha dit...

Hola!
Estic d´acord. No, gràcies.
salutacions
sílvia

Albert ha dit...

És una vergonya que a la llotja no hi deixin entrar a gent perquè va amb texans i deixin entrar a persones non grates com Figo.
L'afició li va dedicar uns merescuts càntics.

Adéu!

Anònim ha dit...

Diumenge davant el R.Madrid sería un bon moment per a mostrar el rebuig a una retallada de l'estatut. A veure si se os acut alguna cosa.