divendres, 27 de novembre del 2009

I si el Madrid no hagués existit, ens hauria canviat la història a tots, no?

Previ: Un Crit Valent, com a associació barcelonista, amb profund arrelament catalanista, amb sentit de País i sensible als esdeveniments de la nostra societat, valora, felicita i s'adhereix a la iniciativa editorial d'ahir dels mitjans de comunicació catalans. En defensa de l'Estatut i de la dignitat de Catalunya davant les agressions d'institucions, partits i mitjans estatals, i a les portes de la visita del R. Madrid al nostre Estadi, alcem la veu per cridar : Visca el Barça i Visca Catalunya !
.
I ara a vigilies del Barça-Madrid, aixó d’anomenar-lo "clàssic" no m’agrada, ja s’acosta aquell neguit de cada de any, on es vulgui o no, sempre ens hi juguem alguna cosa mes que els punts.

Aquest partit concentra sentiments i emocions extraesportives provocades per les actuacions polítiques del passat.
.
La història és la que és, i està per a recordar i almenys pel nostre cantó, apendre i no repetir errors.
.
Per aixó quan ara sentim a barcelonistes que portats per un excés de correcció o ves a saber perquè, consideren que si el Madrid no existís, s’hauria d’inventar, no hi estem d’acord.
.
Però és que de cop i volta ens oblidem de tot el que ens han arribat fer, continuen fent i encara se’n vanaglorien a la nostra cara?
.
Potser aleshores s’hauria de fer una segona pregunta, que seria que de tots els Madrids que hem patit, quin és el que tant els hi agrada, que si no existis, s’hauria d’inventar?.
  • El Madrid que gaudia de la protecció del Règim?
  • El Madrid que va presidir un personatge que es va allistar voluntari a l’exercit de Franco, i va participar a l’ocupació de Lleida i va desfilar "victoriòs" a Barcelona, i amb declaracions en contra dels catalans?
  • El Madrid que rebia favors arbitrals durant anys i anys amb Plaza?
  • El Madrid que ens va robar DiStéfano, amb l’ajut dels estaments oficials?
  • El Madrid que el seu president ens va tractar de Polacos?
  • El Madrid que el seu president (guanyant pel vot per correu, sic) ens roba a Figo, i li permeten el "pelotazo"?
  • El Madrid que permet que la premsa nacionalmadridista es dediqui a menyprear-nos i/o a insultar-nos?
  • El Madrid sobervi i prepotent?
  • Etc..

Doncs nosaltres diem que NO, que aquest Madrid no calia que hagués existit mai.

Si aquest Madrid no hagués existit, els èxits de la resta de clubs del futbol espanyol haguessin estat molt mes diversificats, amb molts mes títols per l’Ath.Club de Bilbao, València, Sevilla, At.Madrid, nosaltres, etc, com així passava abans de l’any 1953.

Però tornant ara a la realitat, el partit de diumenge ha de servir per a deixar ben clar, que el Barça és l’equip fa el millor futbol i que enguany mereixerem repetir el major número de titols.

Som el Barça, juguem al Camp Nou i el futbol que fem i la història fan que ens creiem i considerem favorits, ara només quedarà demostrar-ho a la gespa.

Unes dades, en els Barça-Madrid dels darrers 30 anys, 20 victòries nostres, per només 3 dels blancs, les estadístiques i el joc mostrat contra l’Inter, ens fan ser optimistes

I siguem concients que diumenge és 29 de novembre, i que mentre nosaltres celebrem els 110 anys d’història del Barça, per ells fa pocs dies es van cumplir 34 anys del seu principi de la fi.

Visca el Barça

Un Crit Valent!

Link castellà

http://docs.google.com/fileview?id=0B0bUkBKthj6FYzM3ODY4ZjgtNDIzNy00NzljLWJiMmQtOGM5NTI3YmIyZGNh&hl=es

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Pregunta d'un ignorant...

Em podeu explicar aquest últim comentari que dieu (referit als blancs) que fa pocs dies es van cumplir 34 anys del seu principi de la fi?

Gràcies i Visca el Barça!!! i Visca Catalunya LLIURE!!!!

joseagustin ha dit...

para ANONIMO: Es fàcil, fa 34 anys va mori Paco, Paquito el dictador, un 20 de Novembre de 1975. Dit això per la teva informació, jo també faig meu l´editorial dels diaris catalans vers la dignitat del poble català. Ho he dit altres vegades en aquest blog, a la capital hi ha per part de certs personatges,un elevat sentit de conquistadors de mig pel, i Catalunya entra dintra d´aquesta part conquistada, per això conserven aquest aire FALTON i DESPÒTIC, de qui està per sobra de tothom.
Com és pensen que només ells tenen dret a sentir-se superiors, quan nosaltres ens podem sentir així, per títols, nivell de joc, qualitat amb els jugadors, els hi ve una pressa molt gran per, segons ells, baixar-nos els fums, per tot això, avui tenim que gaudir del moment,i guanyar el diumenge des de la humilitat, és lo que més els fot. QUE SOMOS EL MADRIIZZ, VALE!. Tens raó, aquest R. Madrid no és mereix tornar-lo a crear, sino existis, podem passar realment sense ell, però la historia, per desgracia,és la que ens ha tocat viure, no la podem canviar, gaudim del moment present, mirem de restablir l´equilibri perdut en lligas robades i el temps com deia el butanito serà el jutge inapel.lable que posarà a cadascu al seu lloc.

Anònim ha dit...

Si el Madrid no existís caldria inventar. Els clàssics són UNICOS ni el derbi contra l'Espanyol m'emociona tant com el clàssic.

¡¡¡VAMOS BARÇA, A PELS MERENGUES!!!

Salutacions cracks!

Albert ha dit...

És cert que el Madrid no caldria que hagués existit per tots els motius que dieu, però aleshores un altre equip gran s'hagués convertit en el gran rival del Barça.
De què viurien sinó les televisions i els diaris?
Adéu!

MaCaVa ha dit...

hoy ganaremosy volveremos a ser lideres
saludos

jordiasturies ha dit...

Me encanta haber leido este post, de verdad. Ya era hora de encontrar alguien que pensara lo mismo que yo al respecto. Ejercemos todos de una rivalidad irreductible con el Madrid, pero luego acabamos diciendo que es necesario, que si no existiera, habría que inventarlo.

Pues no señores, si no existiera, otro ocuparía su lugar, así de sencillo. Si Madrid o, los dioses lo impidan, Barça se hundieran en los abismos, a una rivalidad la sustituiría con el tiempo otra. No puedo decir que vaya a echar de menos todos los puntos negativos que UCV ha desarrollado en el post. Y en cuanto a los positivos que pueda haber... otra rivalidad los tomaría, otra rivalidad que acabaría siendo el nuevo clásico.

Basta ya de medias tintas...