dijous, 10 de desembre del 2009

L'altre equip de la "ciutat"

Deixeu-nos fer algunes reflexions històriques sobre certes actituds extraesportives per part blanc-i-blava, que amb el temps sembla que cauen en un cert oblit, i que amb raó o sense han contribuït a que durant alguns periòdes, les relacions entre Barça i Espanyol, no fossin les mes exemplaritzants.
.
No volem parlar ara, ni de partits ni d’arbitratges, sinó de les actituds. D’actituds de certs dirigents espanyolistes, que moguts per un populisme mal entès, aprofiten qualsevol excusa per per a difondre un "mal rotllo" que en general i majoritàriament no existeix.
.
Segurament per part de l’Espanyol també podrien fer una llista on remarcarien en que creuen que han estat perjudicats per l’acció del Barça, però aquí és el nostre torn.
.
O és que no ens hem de sentir molestos per la històrica cantarella dels darrers presidents del RCD Espanyol en no anomenar conscientment i sota cap concepte el nom del Barça?.
.
O és que no podem criticar que durant anys i anys van acollir, voluntàriament o involuntària, al madridisme i a certs sectors d’un espanyolisme que entenem que fan mal a Catalunya?;
.
O és que no ens podiem sentir molestos, perquè sense que vingués a res (Leverkussen va ser posterior), després de la final de Sevilla, durant partits i partits al Gol Sud de Sarrià hi hagués la pancarta del "Duckadam t’estimo"?;
.
O és que tampòc podem explicar la poca esportivitat de l’any 92, en negar-se a fer, el passadis a Sarrià al Campió d’Europa, amb el famós: Pasillo no?;
.
O és que tampoc no podem trobar curiòs, les dificultats d’assumir una catalanitat normal, no volent portar la senyera a la samarreta i acabar posant-se la Creu de Sant Jordi, bandera oficial d’Anglaterra o Georgia, entre altres.
.
I així podriem continuar, amb "anecdotes" passades i d’altres mes actuals (reqüalificacions, impugnacions…), però el que volem dir, es que els dirigents haurien de donar exemple als afeccionats.
.
Aixó si, des d’Un Crit Valent el que trobem mes divertit dels darrers presidents de l’Espanyol (el Sr.Perelló i el Sr.Sánchez) es la gran quantitat de vegades que van dir/amenaçar que plegaven, i que no ho van fer.
.
Esperem tirar endavant sense cap baixa, abans del Mundial de Clubs d’Abu Dhabi, aquest derby sigui metropolità o no.
.
Visca el Barça
.
Joaquim Molins

5 comentaris:

Albert ha dit...

Per tot això que expliques no entenc per què han estat els directius del Barça els primers en atacar l'Espanyol.
Els pericos fan tot això perquè no suporten que el Barça els passi per davant, però no els hem de fer massa cas perquè el nostre verdader rival sempre serà el Madrid.

Adéu!

ITURRALDE ha dit...

No os quejareis eh, que si el año pasado fue mi amigo Cantalejo este año he sido yo el que os ha pitado un penaltito injusto a favor.

Vamos, y porque a ninguno de los nuestros le ha dado por meter un gol con la mano, que sino lo doy por bueno también.

Por el Barça y mis amigos lo que sea.

JoRDi`s ha dit...

Aquest últim s'ha equivocat de web on fer comentaris...

jordiasturies ha dit...

El segundo comentarista es tonto de baba, directamente.

Anònim ha dit...

a jordi ass tu ries


hijo de puta