divendres, 12 de juliol del 2013

Per quan la descentralització del Barça?

Carnet provisional per la regularització del Cens temp 03-04
A resultes de l’aparició de queixes de socis del Barça sobre el fet d’haver-se de desplaçar en persona a l’única Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) existent, que és a les oficines del Club, per confirmar o regularitzar les dades del Cens de Soci, vaig recordar la proposta que des d’Un Crit Valent (Pag 4) vam presentar a les eleccions del 2003, on deiem que el Barça hauria d’obrir Delegacions Oficials per apropar el Club als socis i seguidors a diferents comarques i evitar així desplaçaments massa llargs per a petites gestions.
 
I una de les fórmules per ajudar finançar aquests locals oficials en part o en la seva totalitat, seria amb els ingressos que generessin la inclusió en el local, d’una FCBotiga i vendre tot tipus dels productes oficials del Barça.
 
Llegeix l'article sencer al Diari Digital d'Opinió 50x7.com CLICKANT AQUÍ

I publicat el 18 de juliol al www.elperiodico.cat llegeix-lo clickant aquí
 
Salut i Visca el Barça
 
Quim Molins
 
Enlace al castellano CLICKA AQUÍ

10 comentaris:

Xavi (Móstoles) ha dit...

Ya la tiene jejejeje... nuestra peña!

Ricard Rodríguez ha dit...

Es verdad, para cualquier tema tenemos que desplazarnos a Barcelona.

Juan José Blanquez ha dit...

Pues a mi no me parece tanto. Saludos

Albert TGN ha dit...

Molt bo Quim, jo vaig haber d fer-ho a la penya d aqui Tarragona, aixo si, nomes venien UN dia!! Si en un dia volen regularitzar el cens de tota Tarragona ho porten clar... Be, jo hi vaig poder anar xq m'anaba be, sino hi pots anar el dia q venen ells, et fots....

José Luis Jiménez ha dit...

justamente van hacia lo contrario, si tienen problemas los socios de Cataluña, imagina los de el resto de España o los del extranjero , como Japón donde hay unos cuantos , pero justamente el veto de socios nuevos (o pagar 3 años por la cara casi, para que luego venga otra junta y cambien el sistema ....) y hacia este camino hacer del Barça algo elitista y solo de la sociedad catalana , una pena de verla pero......

E.Vallina ha dit...

Una gran idea !!!!
Esperem que us facin cas, pero si no surt d´ells ...
Bon estiu !!!

Salvador Termes ha dit...

Els locals socials de las penyes podrian ser Delegacions del FCB!

A.Plaza ha dit...

Estic d´acord, podriem fer les coses mes facils, be que quan guanyem montem caravanes amb les copes que donen voltes no? Doncs fem una oficina temporal itinerant almenys.

J.Pons ha dit...

Home! Joaquim,tembe baixen a veure els partits.
A més, a les personas imposibilitatadas i a partir d'una edad van a casa seva

Montecristo ha dit...

Una buena idea