dimarts, 22 d’octubre del 2013

Els nens, "expulsats" del Camp Nou

Barça-Getafe 12h 10/02/2013

Sempre hem dit que som especialistes en muntar “crisis setmanals” sense l’ajut de cap factor extern, i el lio d’aquesta setmana amb el trencament d’un dels fets diferencials que ens uneix a molts dels socis del Barça, com es el “debutat” al Camp Nou de la ma de pares i avis, i haver repetit aquest mateix gest amb els nostres fills o nets, és de matrícula d’honor al despropòsit.
 
Aquesta directiva ha pres una decisió injusta, basada en principi en uns números falsos o manipulats d’un informe de seguretat, i amparant-se en un Decret que s’incumpleix des de fa anys, i ha decidit per seguretat que els nens menors de vuit anys que no tinguin entrada o abonament ja no podran entrar al Camp Nou, tal com s’ha fet sempre.
 
Els responsables de seguretat del Camp Nou el dia del Barça-Getafe jugat a les dotze del migdia, després d’haver-se incentivat des de totes bandes l’assistència de nens al partit i que fos un èxit, van comptabiltzar i xifrar el rècord històric de nens en 56 anys d’existència de l’Estadi en 10.000.
 
A partir d’aquí sense que mai hagi hagut cap incident remarcable, ni avalantxes, sobreaforaments, etc per la presència dels nens al Camp Nou, s’ha muntat una pel.lícula de terror, on fins i tot s’ha parlat del trist incident del Madrid Arena, per a justificar-se, des de que el Sr.Freixa ho va anunciar el dimarts passat en roda de premsa.
 
Han parlat en cuatre dies els senyors Freixa, Rosell, Cardoner, Moix i Vilarrubi, i per les seves paraules es desprèn que els pares hem estat uns irresponsables per a posar en perill la vida dels nostres fills quan en un dia important els hem portat al Camp Nou.
 
I aixó no és veritat, perquè en la majoria de partits on els pares per l’experiència que tenim, creiem que pot haver el més mínim problema, ens autoregulem i deixem els nens a casa.
 
Hem assitit a un ball de xifres al.lucinant, que van des del desconeixement de l’aforament oficial del Camp Nou, a dir diferents xifres sobre l’assistència del dia del Getafe, passant per la variació del número de nens que realment van assistir-hi.
 
En concret pocs diuen que l’aforament oficial del Camp Nou és de 99.786 espectadors i hem escoltat a varis directius que parlen d’un aforament de 95.000. Raro, no?

El sr.Vilarrubí dir a Rac1 que el dia del Getafe va haver sobreaforament perquè es va arribar als 99.000 espectadors d’assistència oficial i que a aquest número s’havien de sumar el 10.000 nens, i que es miressin les hemeroteques per a comprovar-ho. Doncs bé les hemeroteques i la pàgina web del FC.Barcelona diuen que l’assistència oficial va ser de 85.610 espectadors.
 
I la quantitat de nens que van assistir del dia del Getafe, sempre en boca dels directius, ha variat en una forquilla que anava del 10.000 als 25.000. Exagerat, no?

Per tant, perquè ens hem de creurem el informe del responsable de seguretat on segons el Barça, remarca una previssió d’assistència “al.lucinant” pel Barça Madrid de 30 o 40.000 nens quan mai en 56 anys s’havien superat els 10.000. Increible, no?

I per a tranquilitat de la gent que va al Camp Nou, tot i que com diu el refrany el perill està on està l’home, que sàpiguen que el accessos, els passadissos, les boques, les entrades i sortides de l’Estadi, van estar dissenyades i construides per a assistències superiors a 120.000 espectadors.
Salut i Visca el Barça
 
Quim Molins
 
Enlace al castellano Clicka aquí 
 
Foto: Miguel Ruiz  www.fcbarcelona.cat

5 comentaris:

Kike ha dit...

que deixin de pregonar el "més que un club" i tant parlar dels valors. Que no ens embauquin
El Vilarrubi aquest fot pena cada vegada que parla....

Benito ha dit...

Jo estic d'acord per partits grans. Cuan jo hera petit ni Les Corts ni Camp nou els partits importants al pare no m'hi duia

Elies V ha dit...

Tens tota la raó. Quanta manipulació, es a dir, mentindes numériques per justificar el de sempre, fer el que els hi dona la gana.
Salutacions cordials

camisetas de futbol baratas ha dit...

acordar
debe hacer

camisetas de futbol ha dit...

El aumento de los fans emocionales, un amplio, la seguridad del estadio es una necesidad.