divendres, 3 de juny del 2016

El RM ha de tornar al futbol, 7 Champions


Bé, el dissabte finalment es va perpetrar la tragèdia de Milà per a l'Atlètic de Madrid i també per als amants del futbol.

Després d'una Lliga de Campions plena de "casualitats" pel RM en forma de facilitats aconseguides en els sortejos de les eliminatòries amb rivals de segon nivell com Roma, Wolsburgo o Manchester City, vull recordar que ja en la fase de Grup els va tocar el PSG, però amb les perles dels "potentíssims" Malmö i Xakhtar Donetsk, que no eren ni campions de les seves lligues a Suècia i Ucraïna.

O sigui, que el Reial Madrid en TOTA aquesta Lliga de Campions s'ha enfrontat a 7 equips, i dels quals NOMÉS el PSG era campió de la seva Lliga.

Ho sento, però el valor d'aquesta Champions és molt inferior a qualsevol de les últimes edicions, i fins i tot m'atreviria a dir, a qualsevol de les àmfores que van robar als anys 50.

En els dies previs a la final, ens cansàvem d'escoltar, a causa de la mala sort que havia acompanyat a l'Atlètic de Madrid en les dues finals que havia disputat (1974 i 2014), la milonga que el futbol li debia una Copa d'Europa a l'equip matalasser.

Les Copes s'han de guanyar, i no esperar que obri un miracle; Però una cosa molt diferent és el que va passar amb el lamentable arbitratge de l'anglès Mark Clattenburg, donant per vàlid el primer gol del RM en fora de joc i poc després menjant-se un clar penal amb les mans de Ramos.

Doncs bé, tant presumir de Copes d'Europa i Champions, i se'ls hauria de caure la cara de vergonya.

El RM ha de retornar als seus legítims propietaris, per alineació indeguda de Distéfano, atès que les autoritats franquistes van prevaricar al validar l'acord il·legal entre RM i Milionaris, les 5 primeres àmfores d'Europa.

2 al Stade de Reims (1956 i 1959)
1 a la Fiorentina (1957)
1 al Milan (1958)
1 al Eintracht de Frankfurt (1960)

I 2 per fora de joc a la Juventus (1998) i Atlètic de Madrid (2016)

Salut i Barça

Quim Molins  @qmolins @uncritvalent_of 

Versión en castellano en la web de La Ronda www.laronda.es AQUÍ 


4 comentaris:

xavi ha dit...

si señor

Unknown ha dit...

El barsa ha ganado todas sus champions sin polémicas y sin decisiones arbitrales erroneas no? Tu no eres un peridista ni eres nada,tan solo una rata desinformadora. La mayoria de las cosas que cuentas en esta basura de blog son falacias y medias verdades que no te crees ni tu mismo.

Unknown ha dit...

Felicitats per la feina feta

Unknown ha dit...

Si el Reial Madrid li comptabilitzen les copes del rei que heu comentat, seria de justicia que el FC Barcelona li comptablitzessin la lliga mediterrània de l'any 1937 i el torneig de campions de la temporada 1927-28 com la primera lliga. Així com el LLevant la copa de l'Espanya lliure