dilluns, 9 de febrer del 2009

Aquest Barça pot ser el “Récord Team”

Posats a escollir un nom per aquest magnífic equip, Un Crit Valent pot oferir-ne un: El de "Récord Team".
Es que data d’avui i pel que portem de temporada, no és agosarat pensar que aquest grup pot fer història, pel seu nivell i intensitat de joc, pels seus números i pels seus resultats.
Una davantera solvent amb uns resultats brutals, enveja de tot el món. Un mig del camp creatiu, ràpid i contundent, i una defensa consolidada i tancada. I té gràcia que tot s’està fent amb un sistema de rotacions, sobretot al mig del camp i a la defensa, que fa que molt cops encertar l’alineació de l’equip, és una feina difícil.
Avui en dia i després de 22 jornades, continuem amb una mitjana per sobre dels 3 gols per partits, tenim el Pitxitxi i el Zamora. I si existissin, també tindriem els récords absoluts de pilotes al pal. (ahir un més) i de percentatge de possessió de pilota, entre altres.
I tot aixó s’està aconseguint amb una humilitat digna de qualsevol monjo, amb una sèrie de declaracions respectant a tots els contratris per part de tots els estaments del Club com tècnics, jugadors i directius.
Esperem que tota aquesta felicitat actual, i que es transmet a l’estadi, duri fins al final de la temporada i que apart dels récords puntuals que es poden aconseguir, voldriem que aquest grup passi a la història pel número de títols guanyats.
És una tasca molt difícil, i la prova és que només tres equips ho han aconseguit des de la creació de la Copa d’Europa, però pensem que si la sort en certs moments ens acompanya no serà impossible per aquest equip de récords.
Ens visitava com a "entrenador" de l’Sporting, l'Enrique Castro "Quini" davanter centre del Barça de començaments dels anys vuitanta, pitxitxi de la lliga amb el Barça, va ser l’autor del gol 3.000 i davanter golejador a les finals de la Copa del Rei de l’any 1981 i de la Recopa d’Europa de l’any 1982.
Joaquim Molins

2 comentaris:

ddriver ha dit...

tot sembla que es quedara amb el nom de pep-team,Tv3 ja l anomena aixi i el poder de la tele es molt gran

Sílvia ha dit...

Hola!
Més que el nom, el que de debò importa són els títols.
Anem pel bon camí. Ara només falta que els aficionats omplin el Camp Nou, massa buit últimament.
Salutacions i bon blog!
Sílvia