dilluns, 16 de febrer del 2009

Quin millor assessor, en política exterior!

Ja fa uns dies que corre la notícia que el President Laporta podria entrar a formar part d’un grup d’assessors del Govern "tripartit" de la Generalitat de Catalunya, en matèria de política exterior.
Es clar que en els darrers anys, i donat que les seves activitats profesionals l’hi ho permeten, poques persones representatives d’un club o associació (ni Perrín inclòs), deuen haver superat el kilometratge arreu del món del nostre president.
Sabem que des del seu nomenament a l’any 2003, el nostre president ha exercit de català i de barceloniste arreu del món, exceptuant a no ser que sigui un error, del continent d’Oceania.
Fent un petit recordatori, per Continents, amb gires o sense, i amb amistosos o sense, veiem que el president Laporta pot aportar experiència en llocs com: -A Europa: No cal dir, que entre els partits de la Champions/Uefa, i les reunions itinerants de Uefas, Fifas, etc, poquissims països l’hi deuen quedar per trepitjar. -A Amèrica: Als Estats Units, des de Nova York a Los Angeles (California), i des de Miami a Chicago, i baixant des de Mèxic a l’Argentina, entre altres, si no estat per les gires, ha estat per a signar acords amb clubs; per anar a la ONU, per anar a la Borsa… -A Àfrica: Des del Marròc a Sudàfrica, des de Egipte al Camerún, i des del Senegal a Swatzilandia, entre altres, ja sigui per partits amistosos, inaugurar penyes, visitar Mandela, lluitar en contra de la Sida, etc -A Àsia: Recordem les gires del Japó, Korea i Xina, els acords amb Uzbekistan, i aquest cap de setmana a l’Índia.
O sigui que pel govern pot ser un gran encert aprofitar l’experiència del nostre president, però algú que podria rebre un càrrec de confiança d’aquest tipus, hauria de tenir ben net el seu expedient, i creiem que pot anar en contra seu tenir un Barça tant judicialitzat (i poques vegades favorable), en temes tant diversos com el de la Due Dilligence, demandes amb exempleats, trencaments de contractes, incumpliment d’estatuts, etc.
Joaquim Molins

1 comentari:

joseagustin ha dit...

Assessor civil d´en Carod per temes tambè de com passa per passar per l´anell de seguretat sense tindra què treures....ja sabem què. Bé, fora conya i com diria l´Obelix " VES QUE VINC!.