divendres, 8 de maig del 2009

A tres pams de la glòria

Doncs bé, després del recorregut del Barcelona, Berlín, Madrid i Londres (que comentàvem en l’article anterior), arribem ja al final, i és el moment de demanar i donar el darrer esforç per a poder completar la temporada de manera espectacular.
.
L’afició estarà al costat de l’equip com sempre ha fet, deixant-se la pell, la veu, el temps i els diners, per ajudar a aconseguir finalment els títols. Val a dir que aquest any amb molta més fe, perquè tal com va prometre en Pep a començament de la temporada, la gent veu que els jugadors també es deixen la pell en el camp.
.
En un any hem passat:
.
- Del 4 a 1 del Bernabéu al 2 a 6; - De la moció a l’emoció; - De que haviem d’estar "Al loro", a que tothom està "Al loro" de nosaltres; - De no guanyar res, a estar en disposició de guanyar tres títols; - Etc;
.
La traca final ha estat la classificació en el darrer suspir del partit, per a la final de la Lliga de Campions del proper 27 de maig a Roma, amb el GOL de l’Andrés Iniesta.
.
Ha estat "divertit" escoltar com molts periodistes que sempre s’omplen la boca, parlant de que quan juga un equip "espanyol" (referint-se al Barça) ells "sempre volen" que guanyi (je je je…), i s’han dedicat més a intentar defensar els interessos del Chelsea, denunciant l’actuació de l’àrbitre en els possibles penaltis a l’àrea del Barça, oblidant i ocultant del tot les jugades en que també ens va perjudicar a nosaltres (les mans de Ballack, l’expulsió d’Abidal, i no comentar res del partit d’anada), com si els hi anés la vida.
.
Ara quedarà per veure la parcialitat i o imparcialitat de la premsa nacional-madritista, davant de les properes finals del nostre Club, on ens enfrontarem a l’Atletic Club de Bilbao (equipo de "jugadores españoles") i contra el Manchester United, on juga en Cristiano Ronaldo, jugador pel qual suspiren des de fa anys i ja el consideren "seu".
.
Em permeto homenetjar el llibre de l’Antoni Bassas, "A un pam de la glòria", dient que el nostre Barça avui està "A tres pams de la glòria", a tocar els tres títols. .
Visca el Barça .
Joaquim Molins

6 comentaris:

Gabriela Miranda ha dit...

Una temporada, para NO olvidar. ¡GRANDE BARÇA!

Saludos.

Anònim ha dit...

Ja, ja, ja..." a tres pams de la gloria"

Ya no hablais de robo, ni de conspiraciones judeomasónicas, ni de presidentes de comités de arbitros que dictan lo que hay que pitar y lo que no, ni de bobadas por el estilo como dossieres secretos, documentales de la BBC, etc?
Leed la prensa inglesa, a ver que os parece...
Vais haciendo amigos...
No os preocupeis, que ya os tocará a vosotros...

Albert ha dit...

Això de que l'afició sempre ha estat al costat de l'equip ho poso en dubte: n'hi ha molts que diuen que són del Barça només quan va bé, com ara.

Pel que fa als madrilenys, quan juguen Madrid-Barça som els "catalanes de mierda" però quan guanyem una Champions, és "otro título para España"...
Adéu!

joseagustin ha dit...

para Anonimno: ¿A qué prensa inglesa te refieres, a la sensacionalista y amarilla que no soporta tampoco como un piloto negro como Hamilton gana el mundial de Formula 1?...quizás te referias a la seria, que destaca el fair-play de su capitán Terry, bajando al vestuario del Barça a felicitar jugador por jugador. Seamos serios, la prensa de la que habla Quim, es la misma que no dijo nada cuando un equipo español gano la SEPTIMA, en clarisimo fuera de juego y miró para otro lado. Los mismos que este miercoles se declarararan enamorados de la filosofia del Atletic, los mismos que si el Barça marca 1ero empezaran a contar que tiene que hacer el Atletic para superar al Barça y los empujaran a ganarlo, o quizás se limpiaran las manos, porque total, son catalanes y vascos, y estos de monarquicos, poco o nada, y bla, bla,bla. FORÇA BARÇA

joseagustin ha dit...

No podem deixar malament als amics del programa CRAKOVIA i menys a la seva cançó " COPA, LLIGA I CHAMPION". Primer guanyem la Copa, desprès la lliga( aquesta, la més segura de tots)i amb moltes ganes per part de tots el culers, mirarem de guanyar tambè la Champion. Força Barça

Anònim ha dit...

para joseagustin, el gol de mijatovic NO fue en fuera de juego, (ver youtube) sin embargo la falta de koeman fue precedida de una que no lo fue, y lo sabeis, por cierto ver las portadas "amarillistas" de madrid, ahora que habeis ganado la copa de europa y comparadlas con las portadas que se publicaron en la prensa de barcelona (tan "neutral" ella...) cuando el madrid ganó, la septima, las octava y la novena. un recuadrito frente a una pagina completa...ahí estan las hemerotecas, vedlo vosotros mismos y VEREIS LA DIFERENCIA