dimecres, 3 de juny del 2009

Copa, Lliga i Champions, sóm TRICAMPIONS

Hem fet els tres pams,… i ja estem a la glòria
.
Ha estat un mes de maig meravellòs i històric. Des dels "afussellaments del 2 de maig" al Real Madrid amb l’espectacular 2 a 6, ha estat un no parar d’alegries i d’emocions, fins rematar-ho el dia 27 guanyant la final de la Champions League a Roma enfront del Manchester United.
.
Entremig l’eliminatòria agònica amb el Chelsea, i la victòria per 4 a 1 a l’Atlètic Club de Bilbao a la final de la Copa del Rei disputada a València.
.
Creiem que ha estat, i amb el màxim de respecte per les mítiques plantilles del passat, el millor Barça de la història, pels resultats, per les xifres i sobretot pel joc que hem desenvolupat tot l’any. Al final no ha estat el "Record team", però poc li ha faltat.
.
Ara que hem assolit aquests èxits, hem de mirar de mantenir-nos més temps a l’èlit, i que la plantilla no s’ensorri en un no rès com va passar després de la final Paris 2006. Ara estem en disposció de marcar un cicle d’èxits esportius que vagi més enllà de dos anys magnífics.
.
Per nosaltres, i així ho reconeixem, ha estat una sorpresa com en Pep Guardiola ha portat i ha dirigit l’equip al llarg de la temporada, així com la resposta de TOTS el jugadors, després de la gran convulsió soferta pel club l’estiu passat, amb els moviments de la Moció de Censura, canvi d’entrenador, dimissions de la junta, acomiadaments de Ronaldinho, Deco, etc….
.
Pensem que amb aquesta Champions el futbòl restitueix poc a poc al Barça a un lloc de prestigi dins l’èlit europea, d’on actuacions polítiques per una banda i altres esportives dirigides (sense oblidar els errors propis), van fer que durant molts anys no hi tinguessim accés.
.
Disfrutem ara del que hem aconseguit entre tots, fins al començament de la propera temporada, on ens tornarem a il.lusionar amb els reptes que ens queden com la Supercopa d’Europa a l’agost i el Mundial de Clubs al desembre.
.
Gràcies Barça .
Un Crit Valent

13 comentaris:

Albert ha dit...

Esperem que un mes de maig com aquest es repeteixi de tant en tant.
A la plantilla que va jugar el mundial de clubs i la supercopa d'europa fa 3 anys no la vaig veure massa il·lusionada. Hem de mantenir aquesta fam de títols que ens ha portat fins el triplet.

Adéu!

joseagustin ha dit...

A l´última SuperCopa d´Europa simplement ens van donar premis dos dies abans de jugar-la i aixó va ser la nostre fatalitat. Que bons que som, festes fins altes hores de la matinada...així es molt díficil concentrar-se. O no?. Crec tambè que per guanyar el mundialet cal tenir una plantilla més llarga per poguer mantindre el nivell a la lliga i fer el canvis que facin falta sense patir en el ritme de joc. Els nostres cracks de la cantera Xavi, Iniesta, vindren de una temporada molt llarga, Eurocopa l´any passat, lliga, Copa, Champions, Copa Confederació, SuperCopa de Europa

Oriol ha dit...

Ha estat espectacular. ara el Barça s'ha de desfer d'Eto'o.

Visca el BARÇA!

Un Crit Valent! ha dit...

Albert i José Agustín: Hem de mantenir sobretot la il.lusió del jugadors, i tenir el toc de sort d'algun moment (Chelsea amb Iniesta, Pinto amb el Penal de Mallorca...)

Oriol: estem amb tú, i benvingut al blog dels Valents.

Sílvia ha dit...

Hola!
Primavera culé, mes de maig que mai oblidarem.
Salutacions
sílvia

Anònim ha dit...

Ahora que habeis USADO a Etoo, lo vais a TIRAR a la basura... despues de marcar el primero de parís y el primero de roma, cuando estabais todavía cambiandoos el dodotis tras la falta de cristiano... y lo vais a cambiar por Ibrahimovic.. toma yá!!!!... ya vereís lo bien que lo vamos a pasar !los de madrit" como decís vosotros... el enemigo en casa... y hablais del caracter de cristiano.... yo creo que es el primer misil de florentino a la linea de flotacion "blaugrana"... estais " cagaos"...

Anònim ha dit...

Que tal os sienta cuando veis a puyol ,al "espanyol" piqué, al Xavi y al "noi " de fuentealbilla defendiendo la casaca roja?... os mola?...

Anònim ha dit...

por cierto, noticias frescas de ultima hora: RIBERY AL... REAL MADRID... ya esta fichado. en el fondo, sabeis que el grande sigue siendo el Real.
piqué español.

joseagustin ha dit...

para Anonimo:Lo que os jode literalmente es que jueguen por España y encima ganen, que vuestro mejor jugador español que se llama Raúl haya sido incapaz de generar sinegias con otros jugadores españoles año tras año y sólo haya bastado cambiar de idea futbolistica por parte de Luís Aragones, furia por circulación rápidisima de la pelota y poner a Xavi e Iniesta para que el resto dejugadores españoles se sintieran a gusto con esa filisofia y tirar juntos del carro haciendo el mejor juego que vereis nunca. Ahora quereis comprar a golpe de talonario todo aquello que se mueva un poco bien sin tener una idea en la que asentar vuestro juego. Asi ficharia también como decimos por aqui el portero-ra del presi. Ah! ya me espero que si se pierde la Copa Confederaciones direis que ese nunca ha sido nuestro juego y que no os reconoceis jugando asi y que patatin o patatan, bien, echar las culpas a Xavi, Puyol y Piqué y pedirle a Vicente que no los vuelva a concentrar que son malisimos, ja,ja,ja. Por cierto vuestro CR7 un poco más y no va al mundial de Sudafrica de lo bueno que es y de lo mucho que hace equipo. Ah!Nuestro Ribery quizás lo encontremos en la Masia, vosotros nunca buscareis en la vuestra porque no confiais en ella. PAZ Y AMOR, que dice el anuncio

Anònim ha dit...

para AGUSTIN:leete la historia del fútbol para que aprendas un poco,os ha salido un año bien y os creeis que ha sido así toda la vida,antes alardeabais de que traiais a los mejores jugadores del mundo,vease Kubala,Cruyff(si, este icono vuestro que lo mas que hizo en el barsa fué ganar 1 liga)Maradona,Koeman,Stoickhov,Romario,Laudrup,Ronaldo,Ronaldinho.Estos no eran de la cantera por no decir de los que les habeis quitado toda la vida a los equipos vascos,Zubizarreta,Bakero,Beguiristain,Goikoetxea,etc.Por favor,no seais hipocritas que la doble moral esa que teneis ya no convence a nadie.Ademas, si como vuestro presidente va diciendo por ahi,que cataluña es un pais,no tendriais ni a Valdes de portero para que jugara contra el Girona.

Anònim ha dit...

para Agustin:Pique,Puyol,Xavi alardean de su catalinismo,de su pais cataluña...entondces porque juegan con España?por dinero?por fama?recuerda que el unico premio intercionacinal que tiene Xavi lo ganó con la selección,no engañeis con esa doble moral que teneis.Os tenemos muy calados.
PIQUÉ ESPAÑOL!!!!

rosa maria niubo araujo ha dit...

madrid cavronnnnnnnnn saluda al campeonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rosa maria niubo araujo ha dit...

jejejeje es veritat