dimarts, 21 de setembre del 2010

Inda casi té el seu heroi

El Sr.Eduardo Inda, director del diari esportiu amb més vendes a Espanya, a l’abril passat va dir/demanar fastigosament que: "A Messi hay que pararlo por lo civil o por criminal", i es va quedar tant ample.
.
Sense entrar a valorar si aquestes paraules per si mateixes haurien d‘haver estat preses en consideració pel Comité d’antiviolència, si que entenem que mereixerien algun expedient davant el Col.legi de Periodistes.
.
La paciència té un límit, i ja n’estem farts d’aquest periodistes que per lloar "las (antigues) glorias deportivas que campean por España" del seu R.Madrid, ens ho fassin menyspreant i insultant a diari, des dels múltiples i variats programes d’àmbit nacional, dissimulant-ho amb un tó burleta i creant un clima "bèlic" i de crispació amb les seves manifestacions en contra del nostre Barça.
.
Doncs bé, tots aquest periodistes de la premsa nacionalmadridista han estat a punt de tenir un nou heroi (Franco, Bernabéu, Arieta, De Felipe, Goikoetxea), en la figura del defensa txec de l’Atlético de Madrid Tomas Ujfalusi.
.
Només la sort i la fortuna van fer que el peu de Messi continués engaxat a la seva cama dreta, després de l’esgarrifosa entrada que va patir, i que no es produís una lesió molt més greu.
.
En un primer moment la reacció de premsa nacionalmadrista va semblar que lamentaven la lesió i que criticaven l’entrada d’Ujfalusi, però acte seguit, artistes com són de desviar atencions, van agafar les ponderades, però directes declaracions postpartit d’en Pep Guardiola, en que els deixava un cop més en evidència, les van tergiversar al seu gust i van decidir que aixó si que era greu, i que el Comité Antiviolència hauria d’actuar. Lamentable un cop més.
.
Per tant, ens hem de creure les seves lamentacions? Doncs nosaltres creiem que NO.
.
De moment i per molt poc, Messi ha evitat entrar a llista negra de les estrelles del Barça lesionades per "energumens" del futbol:
.
- Kubala lesionat per Arieta a San Mamés;
- Bustillo lesionat per De Felipe al Bernabéu;
- Schuster i Maradona lesionats per Goikoetxea, un a San Mamés i l’altre al Camp Nou;
.
Avui, donat que el vol rassant de Goikoetxea impactant contra turmell de Maradona és fàcil de trobar i veure, rescato les oblidades imatges en blanc i negre de la també terrorífica entrada de Pedro De Felipe, defensa del R.Madrid, contra Miguel Angel Bustillo, la nostra jove promesa.de 22 anys a començaments de la temporada 69-70.
.
.
Val a dir que l’àrbitre Ortiz de Mendivil (un altre personatge digne d’estudi) no va pitar ni falta, ni es va dignar a aturar el joc, i que els jugadors del R.Madrid no van tirar la pilota fora, amb un clar exemple de manca d’esportivitat.
.
Bustillo mai més va poder recuperar el seu magnífic nivell després d’aquella Triada, i molts anys després va declarar que De Felipe no s’havia disculpat mai.
.
I amb tot aixó no oblidem que la víctima ha estat Messi i no Ujfalusi, perque ja ens ho veiem a venir, que ara tot serà que poster no n’hi havia per tant i que el "pobre" només havia arribat tard. Potser si que no volia lesionar-lo (només faltaria), però va entrar a fer mal.
.
O no recordeu que Goikoetxea després de lesionar a Maradona, mentres estava sancionat finalment amb 10 partits, com a "premi" va poder jugar amb la selecció espanyola?.
.
Tot plegat fastigos.
.
Visca el Barça
Joaquim Molins
.

5 comentaris:

JOAN ANDREU DUCH FRANCO ha dit...

ola sóc en Joan Andreu un nao de 14 anys yo tambe tinc un blog x parlar sobre el barça http://culeamort.blogspot.com/

Jaume ha dit...

Tenia ganes de veure-la aquesta famosa entrada. M'ha vingut al cap un article de Golobart a La Vanguardia de principis d'any on es lloava una mica la figura de De Felipe, i on ja li vaig deixar el comentari pertinent.
http://www.lavanguardia.es/premium/publica/publica?COMPID=53895344410&ID_PAGINA=22088&ID_FORMATO=9

També recordaria a Figo pujant-se les mitgetes mentre acabava de destrossar la carrera del defensa del Zaragoza.

Gotham ha dit...

Al final voldran que Messi demani disculpes per prendre's-ho tant seriosament i per estar tant enfadat amb Ujfalusi...

http://www.tenimunblog.com/2010/09/la-caverna-contra-ataca.html

Albert ha dit...

Com el teu gran vídeo demostra, això ja ve de fa temps i aquí ningú fa res per evitar-ho. Des del Barça poc s'hi pot fer i, per tant, l'ajuda hauria de venir per part dels Comitès i òrgans que regulen el futbol.

Una sort que la lesió de Messi sigui només per 10 dies.
Adéu!

Unknown ha dit...

En Gurpegui es passa repartint tot el partit estopa i no rep ni tarja. En Villa és tontet i li dóna una bufa= 1 partit.
Amorebieta passa la dalla=1 partit.
Posats, surt més a compte donar estopa i lessionar a jugadors de l'equip rival