divendres, 29 d’octubre del 2010

Dissabte, Diumenge o Dilluns ens ha de ser igual, però...

Si encara hi ha algú que pensa que no n’hi ha per tant amb aixó del futbol, i menys per un Barça-Madrid, només cal que es fixi en la quantitat de pàgines de diaris, i hores de ràdio i televisió, que se li dediquen només per la tria del dia en que s’ha de jugar, i un cop decidit també.
.
Molts entenem que el futbol és un espectacle meravellos que es juga normalment els caps de setmana (Europa a banda), i que per alguns alló que deia Bill Shankley de que "El futbol no és qüestió de vida o mort, és molt més important que aixó" és ben cert.
.
Però resulta que a alguns polítics, que seguraments ni els agrada, ni els importa, ni el futbol, ni el Barça, han pres la decisió de fer coincidir segurament els dos "esdeveniments" mes importants (les eleccions al Parlament de Catalunya i el Barça-Madrid al Camp Nou) en el mateix cap de semana, i ja està liada.
.
A nosaltres, endefinitiva hi anirem sigui el dia que sigui, bé si es diumenge i et "toca" ser un dels membres de les meses electorals doncs... , però entenem l’afectació que pot produir en les diferents i variades tipologies de seguidors, en funció del dia escollit.
.
Cada data té punts a favor i en contra, i que depenent del dia, en surten beneficiats uns o altres seguidors, en funció dels desplaçaments, feines, horaris i fins i tot per ser membre l’operatiu voluntari o no de les Eleccions (meses electoral, seguretat, interventors, funcionariat,…).
.
El problema del dissabte, jornada de reflexió, és significadament esportiu, donat que tindriem només un dia d’entrenament després del desplaçament a Grècia, i aquí és son veiem el gran exemple d’esportivitat per part dels sectors "habituals" de la prensa nacionalmadridista (com no podia ser d’altra manera), apretant per a que sigui el dia escollit, donat que ells tindrien més temps de preparació del mateix, "preocupant-se" i "interessant-se" sospitosament d’una manera espectacular per les Eleccions al Parlament de Catalunya.
.
L’avantatge del dissabte a les 20h, entenem que és un tema de costums, on molta gent no treballa (restaurants, centres comercials,etc. a banda), i es pot desplaçar des de tot el territori amb tranquilitat, i la diversió de veure els cops de colze per a tenir un bon lloc a la Llotja del Camp Nou.
.
El diumenge podría semblar el dia perfecte, perque hi ha hores de sobra per anar a votar i després anar al Camp Nou o a veure’l per televisió; però algú s’aturat a pensar amb les desenes i desenes de milers de ciutadans que es quedarien a les 19h "voluntàriament" sense poder sortir dels més de 2700 Col.legis electorals, en les més de 8000 meses electorals d’arreu de Catalunya?
.
Penseu que l’operatiu engloba directament a més de 77000 persones entre membres de les meses, seguretat, funcionariat de les administracions, a més de 48000 persones marcades com a suplents que han d’estar ocalitzables per a qualsevol incidencia, i periodistes, etc.
.
Però al final, sigui el dia que sigui dissabte, diumenge o dilluns, el que tots sabem és que l’ambient i la presió del Camp Nou estarà a l’alçada del partit.
.
Visca el Barça
Joaquim Molins

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Suposo que és el que pretenia el President Morcilla:

Podrir-ho tot i tocar els nassos.

Se'n ha sortit.

Gigio

Albert ha dit...

Crec que el millor és que el Barça-Madrid es jugui dissabte. No seria el primer partit que el Barça afrontés amb poca preparació contra un rival complicat i el guanyés.

Però com dius, sigui quan sigui, segur que l'ambient serà espectacular.
Adéu!

Guille ha dit...

http://guille-azulgrana.blogspot.com/

Unknown ha dit...

el partit s'ha de jugar diumenge. Tinc festa i vull anar al futbol. I votaré quan pugui.

Cris ha dit...

Ja ho has pogut veure al meu blog...a mi és un tema que ja em preocupava abans (voto fora de bcn), pero ara encara em preocupa més al ser membre de una mesa electoral. Hi haurà gent que vegi exegerat el meu enuig, però és així....el meu "puteig" amb aquest tema és important i crec que m'hauria ja d'anar fent a la idea que me'l perdré segur... gggrrr

Anònim ha dit...

No hi ha res que un polític no pugui podrir...

Gigio