divendres, 9 de gener del 2009

Dimecres 14 de gener a les 22 hores......(1a part)

Segur que no hi ha res a negociar, o el que no interessa, és amb qui s'ha de negociar?
Ens fem aquesta pregunta, donat que la gent ja n'està mes que tipa de tants partits a aquesta hora i és dona per fet que tot s'hi val per l'audiència, i no és així.
Després s'extranyen amb l'afluència de gent a l'estadi; ja sabem que que Mediapro ens dona molts diners pels drets televisius, però es clar, també perdem ambient, caliu,...i diners, si diners.
Em refereixo a que després de tants partits a les 22 hores, la gent és cansa de:
  1. Haver de correr per a poder agafar el transport, que tanca;
  2. Els són de fora, arribar a casa a les "tantes", i a l'endemà anar a treballar
  3. etc..

I (public, socis no abonants, extrangers, penyes,..) no compren les entrades que el club posa a la venda, per tant perdem recaptació.

Començant a les 22 hores, el partit acaba anant bé a les 23h 50; A tres quarts de dotze molts nens, és que ni per la tele l'acaben de veure. S'han de llevar aviat per anar a l'escola i així no es cuida la "pedrera" dels afeccionats.

Quan sents a algún responsable televisiu dient que les audiències manen i que l'horari és inamobible, em faig un tip de riure. Quina audiència, però si entre setmana els que no estan al llit, estan dormint al sofà a les onze de la nit, per favor, i a sobre restem afluència al Camp Nou.

Es que potser un dia, fins i tots els mitjans de comunicació també diràn prou. A quina hora es tanquen les edicions els diaris, per a poder imprimir-los, distribuir-los i que la gent els pugui llegir l'endemà? Per sort són eficients i no passa res, però i si algún dia passa hi ha algun problema i els diaris arriben tard (també pots perjudicar a distribuidors i venedors de premsa).

En aquesta vida quasi tot és negociable i tot pot tenir una sol.lució que afavoreixi a totes les parts (teles, clubs, socis, afeccionats, nens, periodistes, treballadors, .....)