dilluns, 19 de gener del 2009

Un Crit Valent i la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Avui dilluns 19 de gener de 2009, es una data que ha de marcar un altre fita, en la història del nostre Club.
Després de més dos anys i mig d'inaugurar-la oficialment, per fi el la primera plantilla de futbol es desplaça a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.
Un Crit Valent, en les dues precampanyes a les eleccions del Barça que ha participat, i tal com queda constància en els programes electorals (2003 i 2006) que va presentar, sempre hem deixat clar que l'acabament i utilització de la mateixa, per a nosaltres era fonamental.
La vella aspiració de disposar una Ciutat Esportiva ara amb el 1er equip és una realitat. Recordem que ja a l'any 1973 es va presentar a l'Assamblea de Compromissaris el Projecte de la Ciutat Esportiva als famosos terrenys de Viladecans, que no va fructificar.
Ara hem de saber aprofitar-la i treure-li el màxim rendiment per tenir resultats esportius que ens facin assolir objectius de títols i d'un comportament professional als jugadors del nostre club.
Un Crit Valent ja pensava que la Ciutat Esportiva s'havia de fer servir, i així ho haviem explicat en diverses rodes de premsa, com a un lloc de treball intens, a nivell de fitxar a l'entrada i dessenvolupar un jornada laboral amb entrenaments, xerrades tàctiques, dinars, migdiades, etc.. i fins i tot nosaltres voliem fer destinar una petita estona a que alguns jugadors atenguessin als afeccionats. Bé tot arribarà.
Des d'Un Crit Valent, avui també volem tenir un record per aquells directius ja ho vàren intentar en el passat i que per diversos motius no ho van poder aconseguir. Directives dels anys 60, la directiva del President Montal amb l'intent fallid de Viladecans, al President Núñez amb la compra dels terrenys i al President Gaspart que va posar la primera pedra.
Avui el Barça és una mica més gran que ahir!!