dimarts, 27 de gener del 2009

JA N´ESTEM FARTS !!!

Com us expliqueu que, en la que pot ser la millor temporada de la història, hi hagi les entrades més baixes a l´Estadi de tots els temps ?
Pensem que tenim mitja lliga a la butxaca ( 12 punts sobre el Madrid, 15 sobre Sevilla, 19 sobre Valencia i Villarreal, 21 sobre l´Atlético ... ), amb un joc estel·lar, una davantera que fa goig ( 45 gols entre Messi, Eto´o i Henry ) i tots els rècords pulveritzats ! A més, amb peu i mig a les semifinals de Copa, i a vuitens de Champions, amb un sorteig benigne.
En canvi, les entrades són les pitjors de la història ( costa força d´assolir els 50.000 espectadors ), amb 170.000 socis i – diuen – 86.000 abonats. Sense deixar de banda, l´aplicació del seient lliure, el seient prestat i la venda a taquilles i terminals als estrangers. Per què van tants pocs socis abonats ( i públic, en general ) en aquestes condicions ? Ras i curt, per la sinistra relació horaris – televisió.
És evident que, amb aquests horaris, molta gent es queda a casa, atès i perquè el fan per la tele. Això perjudica : primer, els abonats, que se´ls posa difícil anar-hi ; segon, al propi equip, que no té l´escalf que mereix i a la imatge del Club ; i tercer, a la gent a qui resulta més difícil d´assistir, és a dir, nens i Penyes Barcelonistes d´arreu del territori.
Els horaris a l´Estadi són inacceptables ( sempre, sempre, sempre al voltant de les 10 de la nit ! ) i, a més, per televisió. Aquests dos ingredients conformen un cóctel que gairebé convida a la gent a quedar-se a casa, amb els perjudicis més amunt esmentats.
A Anglaterra també hi ha televisions i els camps són plens. Per què ? Perquè els horaris fomenten l´accés al camp i no sempre li toca el rebre a un mateix equip, diga-li Man´Utd., diga-li Arsenal, diga-li Liverpool ...
No se n´adonen que estan matant l´arrel i la base del futbol ? El públic abonat, els socis, el jovent, les Penyes ... aquests han de ser els principals beneficiaris d´un espectacle futbolístic a l´Estadi ; a la inversa, allunyant els afeccionats del Camp Nou, el perjudicat, a la curta, com dic, és l´espectador, però, a la llarga, ho seran els Clubs i el futbol. Genuflexionant-se a la televisió com a gallina dels ous d´or, estan matant l´autèntica gallina dels ous d´or, els socis, que són els qui donen suport al Club i magnitud universal al futbol.
Si Mediapro té els drets audiovisuals del Barça, si Mediapro està presidit pel Sr. Roures, i aquest és amic/soci/o el que sigui del President del Barça, ningú se n´adona del mal que estan fent ? Ningú diu el perjudici que causa al Club ? Per què permeten aquest menyspreu al soci ? O tant se´ls enfot, o és que ja els està bé ?
Ja n´estem farts.
Jordi Medina

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues va a ser que tiene usted razón, pero con Roures no se juega. Es el puto amo del club, que por algo paga, aunque ya veremos si ese dinero está garantizado cuando la crisis explote también en la gran Mediapro. Yo no me fío un pelo.

elmanderdelatele ha dit...

de quí és amic Roures? Quin tó tenen les promos dels partits de TV3? la solució a....


http://yo-ya-lo-dije.blogspot.com/

Anònim ha dit...

però g`racies aquí peodem pagar aquest juga? recordo que el futbol anglès són S.A. que cotizan a borsa i la majoria apropiades de grans riqueses o el ingressos de televició no són tant importants. Si els estadis estan buits se li haurien de treure els abonaments al socis que no hi van però a tots us falta el que s'ha de tenir.