dimecres, 7 de gener del 2009

Quins Reis!!!

Ja som a 7 de gener, i tot continua igual... guanyem i convencem, i fins i tot en Messi ovacionat al Calderón.
Ja anem demostrant que podem guanyar a molts equips, al menys de la lliga espanyola, ja sigui al Camp Nou com a fora, i que duri.
Ja sabem que hem d'aplacar l'eufòria, i que per naturalesa els culers, i potser per educació ens costa molt més dir que ja ho tenim quasi bé fet, mentres certs madridistes estant a 12 punts de nosaltres, diuen que ja es veuen a La Cibeles, però es que si tot continua així aquest any serà Blau-Grana de carrer.
L'únic però, es que tenim la sensació que la dependència de Messi és brutal. Ja hem jugat rotant a tots, però ahir amb un 11 completament diferent Messi fa un partit d'aquests increibles.
Avui segons la premsa es produirà la tradicional visita als nens malalts a uns quants hospitals. Magnífica notícia que per alguns dies vaig arribar a pensar que no es produiria.
Aquest mínim gest dels jugadors omple d'una inmensa alegria als nens que estan malauradament ingressats i els animen a millorar rápidament. Veure la cara que fan els nens davant de la vista dels jugadors els hauria fer pensar que per a fer contents als nens no cal anar (que també) a milers i milers de kms, que aquí al costat hi ha molts nens que també els necessiten.
Per alguna cosa "som MÉS que un club"