dimecres, 18 de febrer del 2009

Arriba l'hora de la veritat

En aquestes properes tres setmanes, el Barça es juga bona part de les seves ( moltes ) possibilitats en la cursa per l´anomenat "trèvol". A saber.
En la lliga, visita-derby del nostre rival en zona "delicada", Espanyol, per anar després al Vicente Calderón, i rebre un Athletic de Bilbao amb bones vibracions.
Aquests tres propers partits haurien de permetre mantenir o, àdhuc, augmentar, la distància sobre l´únic rival a la Lliga, el Madrid ( els altres, Valencia, Sevilla, Villarreal, Atlético ... són a 20 punts o més ! ).
Ara representa que hem d´estar amuinats perquè han reduït la distància... a 10 punts ! Home, amuinats potser que ho estiguin ells, trobant-se 10 punts per sota a falta de 15 jornades i veient el joc i registres del nostre equip. En fi, ja s´ho faran.
En Champions arriba ja ( per fi ! ) el doble enfrontament de vuitents amb l´Olympique de Lió, equip inferior al Barça, que, a més, no està tenint el rendiment de temporades anteriors, i la tornada és a l´Estadi. Caldria garantir la presència a quarts, on, a més, s´haurà produït una bona neteja dels principals aspirants : Roma o Arsenal, Manchester o Inter, Chelsea o Juve.
Finalment, ens queda la tornada de semifinals de Copa a Mallorca, amb el 2 a 0 de l´anada, resultat que hauria de resultar suficient per a ser presents a la final de València del 13 de Maig.
Ha arribat l´hora de la veritat. Ha arribat l´hora que l´equip mostri la millor cara que ha vingut ensenyant aquests mesos, tant en joc, com en resultats, com en capacitat golejadora i d´espectacle. Ha arribat l´hora que els millors siguin decisius ( i que Messi no es lesioni ). Ha arribat l´hora que tots plegats (incloc premsa, entorn, socis) fem pinya.
El que no ha d´arribar és l´hora dels estaribots ( Eto´o, Eto´o ... dedica´t a seguir fent gols ).
Tots units fem força. Visca el Barça !
Jordi Medina.

1 comentari:

Danilo B.A. ha dit...

Pfffff esperemos aguantar el tirón, mas ahora q no esta iniesta y Samu está abriendo la bocaza. Si trabaja para el Barça como el dice q se limite a eso...Además el Marca y el As ya han comenzado su campaña anti-barça...Visca el Barça, este año el madridismo no podrá con nosotros! pasionpelotera.blogspot.com