dimarts, 3 de febrer del 2009

Del capote de torero, a l’esmaxada a lo Djalminha

Quan un es posa davant la tele, esperant els esports per a veure que en diuen del Barça, em trobo amb una invasió d’informació de la NBA, una mica com a mínim exagerada.(que si els tirs lliures d’un, els punts d’un altre, els partits perduts de l’altre, etc..)
Aquí sempre parlem dels jugadors catalans que hi són, i a España els anomenen (com sempre en termes guerrers), la Armada Española, com no!
Estareu pensant on vull anar a parar, perqué ni parlo "encara" del Barça, i parlo de la NBA.
Doncs bé, no sé si el Rudy Fernández és molt amant dels toros, però la noticia que als d’Antena 3 se’ls ha fica al cap enviar-l’hi un capote de torero per a que faci "unos pases toreros", (com un Raul qualsevol al Bernabeu) per la pista del All Star, m’ha deixat estupefacte, però allà ells.
Ara bé per la segona part ja no hi passo.
Que vol dir l’esmaxada a lo Djalminha. Que ho diguin per España, mira ja n’estem acostumats, però caldria que el mitjans d’aquí, reivindiquessin que aquesta jugada al Barça ja l’hem vist, en blanc i negre i en color.
En blanc i negre en una jugada similar però no igual, que es va anomenar del "yo-yo", de l'Eulogio Martínez a Wolverhampton, i en color no cal estar en portes de jubilar-se (ho dic per l’edat), per a recordar que aquest dribling passant-se la pilota pel sobre el cap la vàrem veure fer a finals dels anys setanta a Juan Carlos Heredia, si si el "Milonguita". I sembla que ningú ho recorda.
I no en va tenir prou en fer-ho al Barça un mínim d’un parells de cops, sino que també ho va fer en un dels pocs partits que va anar com a oriund a la "selección española".
Des d’aquí una abraçada per al Milonguita Heredia, precursor de la jugada, i no pas aquest Djalminha del Deportivo.
Per a acabar un record per en Josep Lorente l'entrenador d'Hoquei Patins, perqué amb ell es va començar a forjar la mítica màgia insuperable del Palau Blaugrana. Sempre et recordarem.
Joaquim Molins

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Deberian darse cuenta de una vez, que hay socios del barsa que no entendemos el catalan y tb votamos. Por favor si no les gusta la discriminacion no lo hagan ustedes

ddriver ha dit...

ara he vist la foto a Alexander Nevsky a Sofia!!! Ja ja que petit es aquet mon nostra

Anònim ha dit...

Per a Miguel, crec que utilitzar el català no es pas una falta de respecte ni una discriminació pels castellanoparlans, simplement es exercir el dret d'utilitzar la nostra llengua, sense que aixó sigui cap menyspreu pels que no l'utilitzen. Anims al Jordi Medina, tot un exemple de barcelonisme.