dijous, 18 de juny del 2009

El Madrid si que rebenta el mercat

Hi ha part de l'anomenada premsa nacional-madridista que per amagar la indecència dels preus que està pagant el president del Madrid per a fer-se a correcuita amb uns jugadors al preu que sigui, tenen la cara dura de posar per exemple els fitxatges de Cruyff i de Maradona que va fer el Barça.
Per endavant volem deixar clar, que cadascú amb els seu diners fa el que mes li convé, donat que estem en una societat on mana el lliure mercat.
.
Però hi ha un petit detall que s'escapa, o que s'amaga; Aquest és que :
.
Qui ha deixat diners al president del madrid per a fer aquesta despesa qualificada per a molts sectors com a mínim d'immoral i indecent, són bancs i caixes que han rebut l'ajut del govern per a intentar reactivar l'economia, salvant-los de possibles problemes de liquidat amb la contraprestació de donar facilitats a les petites i mitjanes empresses que tant ho necessiten en aquests moments, i per les notícies que es saben es veu que no ho fan.
.
Vés a saber per a quina raó, i per a nosaltres millor, els madridistes es deixen entabanar un altre cop per un personatge (Florentino), que a part de pulir-se en 6 anys el "pelotazo" va deixar uns números vermells per sobre dels 200 milions d'euros, i li riuen la gràcia.
.
I ara el Barça que ha de fer? Ha de jugar en la tendència de preus alts que ha marcat el president del madrid?, pensem que no.
.
Una altra cosa es preguntar-se, si es que el Barça necessitava reforços, ja s'haurien d'haver fet o no.
.
Recordem que la temporada passada ens van vendre que el fet de començar a presentar jugadors a finals de maig o començament de juny, abans de la votació de la moció de censura, només obeïa a la magnífica feina feta per en Txiki al llarg de l'any i que les presentacions eren el fruit de les gestions fetes.
.
Doncs ara a 17 de juny que hem de pensar? No hem fitxat a ningú, hi ha renovacions de contractes conflictives; i aixó que és? mala previsió o es que no era necessari?.
.
Està clar que nosaltres pensem que ara no hem de perdre el cap. Ja que les possibles contractacions de reforços que no estaven fetes, ara no sembla que sigui el millor moment per a fer-les.
.
Creiem que continuem tenint una millor plantilla, molt més unida i conjuntada, amb uns cracks que volen continuar guanyant títols pel Barça.
.
Visca el Barça
.
Joaquim Molins

3 comentaris:

Anònim ha dit...

lo que sois es una panda de envidiosos que por el barca no pasaran los jugadores que pasan por el REAL MADRID. HALA MADRID .

Unknown ha dit...

para ANONIMO:Envidia de quién dices?..porque si es del portugues ese que no es capaz de liderar a su selección, que busca el amparo del público cuando algún regatito de los suyos no le sale, como el pitufo de 5 años que busca también a su madre cuando quiere algo que tiene otro( en este caso, la pelota, que fue casi siempre de los jugadores del BARÇA,),y del que sera dentro de poco el ser más famoso de la noche madrileña por tenerla más larga que la 3era pierna de Makelele, que se cagará vivo ante Raúl, Guti y Michel S...pues bien, quedatelo con patatas y envuelto en celofan. La envidia es vuestra que teneis tantos tripletes como cualquier equipo de 3era regional, con todo el respeto para todos ellos. Envidia?...haztelo mirar

Albert ha dit...

Estic totalment d'acord.

Tots sabem que Laporta, igual que la premsa de Madrid, diu el que li convé segons el moment.

Adéu!