divendres, 22 de gener del 2010

Amb foto, però sense signar

L’escenificació de l’acord verbal per a la continuitat d’en Pep Guardiola al front de la plantilla del Barça, entenem que és una gran notícia per tots els seguidors barcelonistes.
.
D’una vegada i per totes, el tema de la renovació queda aparcat ja definitivament fins a l’elecció del nou President, però amb la diferència important que ara ja sabem que en Pep ja ha dit i confirmat, que te ganes, forces i il.lusió per a continuar entrenant al Barça.
.
I és que amb tots els comentaris i rumors que hem anat llegint i escoltant, que si té ofertes marejants de mig món, que si vol descansar un temps i estar amb la família, etc., a vegades, fins i tot els més optimistes podíem tenir dubtes.
.
En Pep ha comunicat oficialment que negociarà amb el proper president, la renovació per un any mes; però entenem que aquesta duració potser hauria de modificar-se, donat que pocs mesos després de signar-se, ja hi tornarem a ser amb la mateixa cantarella per la seva continuïtat.
.
Aquest acord assolit comporta pel Barça, un motiu o un argument menys per a possibles intents de desestabilització per part dels nostres "enemics" pels propers mesos, i prova d’aixó són ja les declaracions d’alguns periodistes, queixant-se per l'avançament (al qual té hi tot el dret) de la seva decisió.
.
Creiem que hagués estat molt dur per a tots els afeccionats, que l’entrenador que ens ha portat al cim del futbol mundial, tant pel joc, com pels títols aconseguits (i falten encara els d’aquest any), plegués al final de temporada.
.
I com molts recorden aquests dies, també fem nostres aquelles paraules de que "en cas de dubtar, pensem que és el millor pel Barça", i el millor avui en dia és la seva continuïtat.
.
Gràcies Pep i Visca el Barça
.
Joaquim Molins
.
Foto: Diari Sport

3 comentaris:

jordiasturies ha dit...

La jugada de Pep es maestra. Le da al presi la foto que quería, tranquiliza a la afición y, sobre todo, jugadores, les quita argumentos desestabilizadores a los rivales, no se convierte en baza electoral de nadie y, al mismo tiempo, se hace el entrenador de todos los candidatos, porque... a ver quien se atreve a hacer campaña sin tenerle en cuenta, ya no digamos sin contar con él.

Al final hemos salido beneficiados todos los culés.

Visca en Pep i visca el Barça!

Anònim ha dit...

Guardiola no volia ser el punt de desestabilització. Era insuportable veure com dia si i dia també preguntaven als jugadors culers sobre la renovació del Pep.

Pep ha fet bé en emparaular la seva renovació. No crec que cap dels candidats siguin tan tontos de no confiar en Pep. Saben que si no compten amb Pep no seran presidents.

¡VISCA PEP I VISCA EL BARÇA!

Salutacions.

Albert ha dit...

Guardiola atura l'alarmisme i es reserva el dret a no renovar, tot i que com dius, si afirma que té ganes de continuar es pot donar per fet que continuarà i és una gran notícia.

Però per molt que Guardiola segueixi guanyant títols, arribarà un dia en el qual haurà de plegar perquè per ell suposa un enorme desgast entrenar a l'equip del que és seguidor des de petit. I els culers no podrem fer més que deixar-lo descansar per premiar-lo.
Adéu!