dilluns, 2 d’agost del 2010

Bon estiu, i bona feina President!

Ja ha passat un mes des del nomenament de Sandro Rosell com President del nostre Barça, i segons per a quins foros s’intueix que pel "nou Entorn", no es voldrà deixar passar-ne una. Repetim, només és una intuició.
.
A molts ens hagués agradat que aquest "control" que es vol exercir ara, que a nosaltres ens pot semblar correcte, se’n haguessin preocupat per a la gestió Institucional, Patrimonial i Social del President Laporta i de la seva junta.
.
A resultes de la interpretació feta per la junta dels números auditats, ens deixa una sensació que alguna cosa ha succeït, a l’espera de veure l’auditoria de Deloitte (ara hem vist la interpretació que n'ha fet la junta).
.
Ara nosaltres ens agafem uns dies de vacances, i desitgem a tots un bon estiu.
.
Tornarem a noves forces amb la Supercopa d’Espanya i amb el començament de la Lliga, per a continuar donant suport al nostre Club.
.
Salut i Visca el Barça
.
Un Crit Valent!

3 comentaris:

Albert ha dit...

Bones vacances! Jo també estaré atent a l'auditoria.
Adéu!

Dertycia ha dit...

Buenas. Me gustaria saber como conseguir el informe sobre el fraude de las 19 ligas del Real Madrid, traducido al castellano, porque el enlace no funciona...y leyendolo en catalán hay palabras que debo obviar.
Un saludo desde el blog www.anti-madridismo.blogspot.com

JoRDi`s ha dit...

Vaja aquest blog es comença a fer aborrit. Espero que us vagin bé els vostres compromisos.