dimarts, 12 d’abril del 2011

Florentino, catxondejant-se dels seus propis jugadors!!!

Després d'uns mesos de silenci, i davant el constant atac que des de la premsa més messetària i cavernària de la capital estem sotmesos, volem treure el cap amb una petita pinzellada.
.
A partir d'ara es veu que qualsevol gest que impliqui utilitzar la ma oberta on es puguin veure els 5 dits, podrà ser considerat una mostra d'ofensa (i sancionable) contra el Rrrreal Madrid.
.
O sigui que tothom a vigilar.
.
Ara venen unes setmanes claus per la història del nostre Barça.
.
Si tot sortis bé, fariem una revolcada tant forta a la història del futbol d'Espanya, que ens recuperariem de cop i volta de molts dels greuges als quals hem estat sotmesos.
.
Per tant, avui a classificar-se per la semifical de la Champions League, i a encarar i preparar concientment els enfrontaments de Lliga de dissabte, la Final de la Copa de Rey del dia 20 d'abril i les semis de Champions contra el Madrid.
.
Fins la propera, salut, sort i Visca el Barça
.
Joaquim Molins

3 comentaris:

jordiasturies ha dit...

Y no olvidemos el logotipo de la candidatura olímpica de Madrid... ese si que era un recochineo contra los merengues, porque además mostraba una manita a colores...

Joaquim, no seais vagos y actualizad mas a menudo, collons...

Josep Manel Laliga ha dit...

Ben tornats, nois.
A partir d'ara qualsevol gest, senyal, posat o rascada en llocs compromesos (o no) del teu cos et porta de cap a la presó de la caverna.
Brutal !! On hem arribat !!

JoRDi`s ha dit...

Genial JordiAsturies, encara millor que la foto d'en Floren! Quin riure! jajaja La mà de la candidatura olimpica de Madrid!
Esperem que el kharma no ens la torni i sortim amb un balanç positiu de tots aquests clàssics. De moment sembla que el clima en les rodes de premsa ens és més favorable. Apa salut, i visca el Barça i visca Catalunya!