dijous, 22 de desembre del 2011

El cicle guanyador intacte, Campions del Món de Clubs 2011

Encara que una minúscula part de la "humanitat" no ho vulgui reconeixer i que aquesta "casualment" es troba a Madrid, tenim el millor equip de la història de futbol.
.
Ni Mourinho, ni Pérez, ni tota la trouppe de la "caverna madridista", poden minimitzar, ni aturar amb les seves provocacions i els seus menyspreus constants envers el nostre club i el nostre joc, el ressó mundial dels nostres èxits.
.
Per molt que s’esforcin (que ho fan), a la premsa mundial no surt ni una sola línia de tota la porqueria que amb tanta constància ens estan lleçant des de Madrid quasi bé a diari des de fa uns quants anys per a intentar desviar l’atenció.
.
Tanquem aquest any 2011, amb un espectacular 5 de 6 en títols, i amb un nivell de joc que ens fa sentir inmensament feliços, col.loquen el nostre palmarés de títols mica en mica al nivell del qual ens van apartar durant dècades els poders polítics i esportius.
.
Escoltar de boca de l’entrenador del Manchester United, poc després de perdre contra el Barça la final de la Champions League a Wembley, que mai ningú els havia donat un bany semblant, fa reflexionar sobre la nostra gran capacitat futbolística, i l’enorme respecte al futbol de Sir Àlex Fergusson.
.
Diuen que Risto Mejide va escriure que: "Si que no sabes ganar como el Barça, al menos aprende a perder como el Manchester".
.
A la"caverna" només els ha faltat que Neymar, encara a la gespa de l’Estadi Internacional de Yokohama, després de perdre per 4 a 0 la final de la Copa del Món de Clubs de la Fifa, digués que acabaven de rebre una lliçó de futbol.
.
Si als resultats d’aquests 3 anys i mig tant espectaculars, els hi sumem els títols dels anys de Rijkaard, on molts jugadors importants del actuals ja hi eren, ens dona que en 7 anys i mig hem guanyat: 3 Champions League, 5 Lligues, 1 Copa del Rei, 2 Mundials de Clubs, 2 Supercopes d’Europa i 5 Supercopes d’Espanya, endefinitiva BRUUUUTAL.
.
A tot aixó se li poden sumar les 5 victòries en lliga al Bernabéu, més una 6à en l'eliminatòria de la semifinals de la Champions.
.
Ha costat molts anys d’esforços però finalment tenim la recompensa del reconeixament i l’agraïment del món del futbol, a un estil de joc i de fer les coses, on si la política i els "polítics" dels anys 50, 60, 70 i part dels 80, no haguessin actuat afavorint al Real Madrid, mai ens hauriem apartar.
.
I el més important és que a aquest grup de jugadors i tècnics encara se’ls hi veuen uns quants anys de recorregut a un altíssim nivell, i que els possibles recanvis estaran llestos per a continuar ja no un cicle, sino que el que esperem sigui definitivament una era d’èxits constants del nostre Barça.
.
El mes segur és que aixó últim del futur que ens pot esperar, és el que posa més nerviossos al Madrid, al Sr.Pérez i principalment a tota la "caverna".
.
Però ara toca brindar per la continuïtat del cicle amb la Champions de Wembley, la Lliga, la Supercopa d’Espanya de les "xancletes", la Supercopa d’Europa i el 2on Mundial de Clubs de la nostra història guanyats enguany i desitjar el millor per a tots en aquestes dates.
Salut, Bon Nadal i sobretot Visca el Barça .
.
Quim Molins
Un Crit Valent!
.
Foto: M.Ruiz-FCB
Enlace traducción castellano clicka aquí

13 comentaris:

Albert Nav ha dit...

Molt bo
BON NADAL I VISCA EL BARÇA

J.R.A. ha dit...

Realment estem gaudint de veritat, cada cop, batent nous rècords!
Aprofitem

Joan ha dit...

Sou uns cracks!!!

Xavi (Móstoles) ha dit...

Como dices en tu artículo, lo más importante es que este equipo todavía tiene cancha para ganar más y más títulos futuros

MaRosa ha dit...

És l'unica cosa que ve des de Madrid

J.B. ha dit...

....i al 2012 una altra Lliga, una altra Champions, una copa del rei, les 2 Supercopes i 2 partidillos mes.
Com veieu, això es l'hecatombe, el "fin de ciclo" ja ha arribat.

Oriol ha dit...

Hem de seguir gaudint d'aquest Barça sublim, que sembla no tenir límits. A Madrid que diguin el que vulguin.

Visca el Barça!

ELIAS ha dit...

EL MILLOR DIUMENGE AL MATI DE LA MEVA VIDA.
QUIN PARTIDÀS !!!!

Francesc PM ha dit...

A seguir així. Endevant!!!

jordi ha dit...

Perfecte!!!

Joan Fontes ha dit...

Aquest Barça està assolint unes fites inigualables, és fantàstic. Com estem xalant !!

Gran entrada, com sempre i molt bé de recordar als "més joves" que no tot són flors i violes. Per arribar fins aquí, s'ha hagut de patir.

Força Barça i al 2012 a seguir guanyant més títols.

Josep Manel Laliga ha dit...

Que no pari la música !!!!

Live News ha dit...

Excellent blog.

Fancy the content I have seen so far and I am your regular reader of your blog.

I am very much interested in adding http://critvalent.blogspot.com/ in my blog http://southafrica-2010-fifa-worldcup.blogspot.com/.

I am pleased to see my blog in your blog list.

I would like to know whether you are interested in adding my blog in your blog list.

Hope to see a positive reply.

Thanks for visiting my blog as well !

Waiting for your reply friend !!!!!