dimarts, 14 de maig de 2013

Enyorança per la plaça Sant Jaume


 
Que voleu que us digui, doncs jo trobo a faltar les celebracions dels títols a la Plaça Sant Jaume.
Hi vaig celebrar molts títols des d’aquell ja llunyà “Neeskens Sí, Núñez No” a capella popular a la plaça amb un Neeskens plorant a la balconada perquè no havia arribat a un acord de renovació i marxava del Barça després de guanyar a Basilea el 1979, fins al 1999 quan es van celebrar els quatre títols de lliga  de les seccions professionals: Futbol, Bàsquet, Handbol i Hoquei patins.
 
Hi ha frases que han quedat per sempre lligades a les celebracions a la Plaça de Sant Jaume, des de Pep Guardiola a Jose Mourinho, i a la proximitat real a gent.
 
Llegeix l'article sencer al Diari d'opinió 50x7.com CLICKANT AQUÍ
 
Salut i Visca el Barça
 
Enlace al castellano CLICKA AQUÍ
 
Foto: Blaugranas.com

7 comentaris:

Vicente P ha dit...

Això ho van treure per seguretat ..........., però diguin el que diguin era molt emocionant, jo ho trobo a faltar.

Eduard S, ha dit...

Joder si es troba a faltar...

JJBB ha dit...

A mi tibien me gustaba mucho más lo de la plaza de sant jauma era mucho más emocionante y los jugadores y entrenadores se soltaban más Y más aún no habiendo ido nunca en directo es una de esas cosas que ni e echo ni are nunca . Pero también es verdad que la rua la puede ver mucha más gente

Karlos Lobato ha dit...

A mi m,enkantaba..kuan ho veia per la tele era molt mes emocionant i molt mes mako ke no amb la puta rua...no hi ha tant de kontakte amb l,aficionat!! molt bé kim!!

Montecristo ha dit...

Que gran recuerdo! No hay derechos perder esta fiesta por culpa de las autoridades. En las ultimas celebraciones dejaron mas espacio para los autobuses que para la gente. La rua me gusta, pero es compatible con Sant Jaume i con el Camp Nou. Visca el Barça

A.Campaña ha dit...

Jo tambe crec que una petita rua i acabar a la Plaça Sant Jaume tenía una emotivitat extra.

J.Mata ha dit...

Lo millor sería fer primer la rúa i després acavar al restaurant i si volen,després fer la festa...això sí,en privat i sense molestar a ningú ni ferir susceptibilitats de ningú i menys dels mes petits!.Tant costa una organització com Déu mana?