divendres, 20 de febrer del 2009

A segunda, a segunda?

El dissabte es juga el Barça-Espanyol. Serà el quart i últim enfrontament d’aquesta temporada i darrer considerat com a "derbi", donat que tot sembla indicar que la propera temporada quan el President Sànchez parli de l’altre equip de la ciutat, haurà de puntualitzar si es tracta del Cornellà o el del Prat.
Actualment el clima està enrarit des de que farà uns 5 anys, el President Laporta no va autoritzar la venda del jugador Saviola a l’Espanyol, quan ja semblava que estava fet, i aixo no va agradar al President Sànchez.
Nosaltres reconeixem, i ell mateix també, que tenim un president amb un caràcter molt fort i un pel "xuleta", però és que les reaccions i certes declaracions (i no pel vocabulari utiltzat) del president de l’Espanyol i a vegades del Director General, fan dubtar de si parlen seriosament o no.
De petit, algun cop la meva mare em va dir jo era capaç de veure la palla a l’ull d’un altre, i no veure la biga de l’ull propi. Ho dic perquè l’Espanyol vist des de fora, dóna aquesta sensació, que ha volgut viure més preocupat en fer la guitza al Barça, queixant-se dels polítics, queixant-se dels mitjans de comunicació, etc, i demanant un tracte similar o proporcional als del Barça sense oferir a canvi, ni audiències, ni més espectacle esportiu.
Potser no és important i només és un exemple, però després "fardar" de club català, que pensin quan anys els va costar fer el seu himne en la nostra llengua.
A sobre van de "senyors" i al maig del 92, amb el recolzament del seu President Julio Pardo i de l’entrenador Clemente van quedar força retratats, en no voler de fer el passadis al Campió d’Europa, amb gran part de Sarrià corejant el famos "Pasillo No, pasillo no…." Van donar un pèssim exemple d’esportivitat, encara bo que anys després van saber rectificar i si que el van fer, i diria que dos cops.
Un d’aquests cops a la temp.05-06, ens van fer passadis amb l’Espanyol també com ara en posicions delicades. Doncs bé, un any després i dies abans del "Tamudazo" en Zabaleta en roda de premsa va mentir. Va crear un estat opinió, que avui en dia encara dura, fent creure que com el dia del passadis, tot el Camp Nou els cantava el "a segunda…" ens ho volien fer pagar, donant-li la Lliga al Madrid. I el cert va ser, que aixó només va passar un moment a la 2a part, i de forma molt minoritària.
També ens preguntem si es poden comparar els crits dels 90 minuts del partit de Copa del Lluís Companys, que es sentien perfectament per televisió, (donat que era un partit privat i només hi podien anar ells) "Messi muerete…" "Put…Barça.." insultant greument, etc, amb els crits del partit de tornada, una vegada a la 1ª part i un altre a la 2ª part, dels "a segona…"
Aquest dissabte a veure si conseguim els 3 punts, amb un bon partit, i a veure tambe quants cops se sent "a segunda, a segunda.." perdò " a segona, a segona.."
Joaquim Molins

6 comentaris:

Roland de Gilead ha dit...

A Segunda i sense contemplacions. I en castellà, per què ho entenguin

Anònim ha dit...

molt curiós aquest blog... l'inici de la seva primera entrada es de nadals de 2008. OPORTUNISTES ja m'agradaria veure un blog com aquest quan les coses no van de cara.

Sabeus sumar? 31+9 = ??

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Anónimo 21/2/09 2:38

A ver, aquí cacho mar****, no hableis más en p*** (catalán) y dejarse de sandeces, estamos en España y se habla español y dejaros de tonterias de si 19 ligas fraudulentas del Madrid

Sois patéticos

88

raul_Joiner ha dit...

amigo Medina, mal que te pese, en Catalunya se habla mucho castellano. Y el Camp Nou da muestras de ello cantando "a segunda, a segunda".
Tranquilo, no es algo de lo cual avergonzarse, hay que sentirse orgulloso de que convivan tan bien dos lenguas en un sitio tan pequeño.

Anònim ha dit...

L'aficiò del Far$a és modélica.
Mai han fet el so del mico quan Roberto carlos jugava al Camp Nou, tampoc han agredit mai a cap jugador llençant un encenador el cap (com va passar amb Roberto carlos), mai han llençat un cap de porc i ampolla de vidre al camp (com li va passar a Figo)...

Per sort, aquest dissabte no es van llençar bengales, que ja és molt.

Ah!!! Al acabr el partit, després del ridícul històric del Gar$a, la gent blaugrana va acomiadar a l'Espanyol amb critde "a segunda, a segunda..." típic d'una aficiò "senyora".

Catalunya és més que un club.
Fuck culer-2!

----> www.miscosotas.blogspot.com