dijous, 5 de març del 2009

El curiòs cas, del curiòs país

Darrerament, han sortit diverses notícies inquietants, envers les relacions comercials entre la ( fins fa poc ) exòtica República d´ Uzbekistàn i el Futbol Club Barcelona i, en concret, a la figura del President Laporta.
Recordem que el Barça ha vingut tenint tractes, també, exòtics : viatges presidencials, "bolos" de jugadors, partidet amistós a porta tancada ...
Finalment, sorgeix la notícia – no desmentida – d´El Mundo, sobre una intervenció directa del Despatx professional del President en un intent de compra de les accions del RCD Mallorca, SAD per part d´una Empresa uzbakistanesa, "Uzbeka Zeromax".
En aquesta operació – emparada i auspiciada pels contactes realitzats a través del Club – el President del Barça, en aquest cas com a advocat (tasca que, ja diem des d´ara, pot compatibilitzar, pero depenent dels assumptes) ha tractat d´intermediar en la compra d´un club de futbol per part d´un lobby amb qui ha tractat a través del Barça, a canvi de la sucosa xifra de 4.2000.000 €.
Fins aquí la notícia ; ara, anem a les preguntes i conseqüències :
El soci Joan Ignasi Prat li tramet una carta, bo i demanant-li explicacions i primeres sorpreses:
El Sr. Laporta s´apressa, personalment (¡!) a contestar un mortal. I quan des d´Un Crit Valent li hem requerit en un any en tres ocasions aspectes que ens amuinaven, i ni cas? (li recordem que hem estat companys de viatge electoral en dues ocasions, i hem dut, duem i durem a terme una oposició serena, educada i constructiva. Vull dir, que crec que ens coneixem).
El Sr. Laporta contesta, textualment "...qualsevol assumpte que s´ encarrega al meu Bufet d´Advocats i que, aparentment pugui representar alguna incomptabilitat ...". Sr. Laporta, es que n´hi ha hagut molts mes d’assumptes?
El Sr. Laporta afegeix "... és objecte d´una anàlisi detallada – el femení és nostre, Sr. catalanista! – d´incomptabilitats per part dels responsables del Bufet..." Aquesta anàlisi i aquests responsables, vol dir que no coincideixen i acaben en la seva persona ?
Per quina raó dimiteixen els antics amics i col·laboradors, Srs. Benedito i Geli, membres de la Comissió Esportiva?
Per quina raó es rescindeix el contracte de l´executiva Anna Xicoy, al·legant disconformitat amb la signatura d´un contracte amb Uzbekistán?
I per rematar tanta curiositat "estrangera" ... què ha passat amb l´esbombada franquícia de la MSL? Més viatges, la intervenció del Sr. Oliver, Marcelo Claure ... Havíem de colonitzar el mercat americà, era una aposta innovadora, i al cap de quatre dies es fa marxa enrera.
Per què tot aixó? Ho poden/volen explicar? Estic segur que no, per la qual cosa ens hem de preguntar : què collons (amb perdó) hi ha al darrera de tota aquesta trama internacional?
Jordi Medina.

7 comentaris:

ddriver ha dit...

a mi m'han explicat cada cosa sobre Boca raton...sort que la crisis inmobiliaria ha evitat els business a Miami

Anònim ha dit...

Senyor Medina: parli mes clar, que creu vostè? Mes enriquimenr poc ètic?

joseagustin ha dit...

el slogan de la seva campanya va ser " DEDICAREM ELS MILLORS ANYS DE LA NOSTRA VIDA AL BARÇA",bé, alguns, no tots per sort, diria que ha sigut el Barça que els ha donat a ells els millors moments de la seva vida. Gracies Sr. Medina i Quim Molins per mantindra els ulls ben oberts i explicar tot allò que ens volen amagar. Força Crit Valent

Anònim ha dit...

Hay demasiados puntos oscuros, y parece que la prensa mayoritaria mira hacia otro lado. Porque?

Teniente Floper ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Teniente Floper ha dit...

Hola Jordi,

Això que està passant al Club, cada cop fa més i més pudor.
Volem respostes, ¿què es pensen, que ens poden prendre més el pèl?
Increible la seva incapacitat, ja no se'ls creu ningú.

Salutacions.

Sílvia ha dit...

Hola!
El bon moment del primer equip amaga aquestes notícies i no hauria de ser així.
salutacions
Sílvia