dilluns, 26 d’abril del 2010

Només ens queda un pas

Per arribar a la Final de la Copa d’Europa d’aquest any al Bernabéu, només ens queda un pas.
.
Un pas difícil i complicat, però en cap cas ni impossible, ni èpic, perquè per a donar la volta a l’eliminatòria contra l’Inter de Milà, només ens cal un bon partit de futbol, i aixó tots sabem i som conscients (i els de l’Inter també ho saben) que ho podem fer.
.
Està molt bé recordar i apel.lar a les nits màgiques del Camp Nou, on tots hem vibrat amb les grans remontades a l’Ipswich Town de la Copa de la UEFA 1977-1978, a l’Anderlecht de la Recopa 1978-1979 o al Goteborg a la semifinal de la Copa d’Europa de l’any 1986, on a mes de jugar bé s’havien de superar en els tres casos uns resultats pitjors, com eren uns 3 a 0 en contra.
.
O de més recents de l’època del Dream Team, o l’eliminatòria de la Copa del Rei amb l’Atlético de Madrid, on a la mitja part perdiem 0 a 3, i el partit va acabar 5 a 4 amb Robson i Mourinho a la banqueta.
.
Hem de ser conscients que ens enfrontarem a un Inter molt fort, entrenat per un Mourinho que tot el que té de de xulesc i provocador, ho té també de campió, i que intentarà com ja ens va fer amb el Chelsea, travar al màxim el partit i sortir al contratac.
.
Però que penseu, que els italians estan tranquils? Tant Figo com Mourinho ja saben com les gasta el Camp Nou a favor i en contra, perquè ho han viscut i patit, i per molt que ho dissimulin, o treguin la seva faceta mes provocativa per a desviar la pressió, ja deuen haver avisat que apretarem, i molt.
.
Confiem amb el nostre Barça, perquè sabem que aquest grup no ens fallarà i que lluitarà fins al darrer suspir per a poder superar l’eliminatòria, i que ens tindrà a tots els socis i seguidors, ja no al darrera, sino al davant i tal com ells faran, nosaltres també ens hi deixarem la pell, la veu i el que faci falta.
.
El premi és massa important com per a fallar ara, jugar una altra final de la Copa d’Europa.
.
Per a nosaltres que la final sigui a Madrid és important, però en cap cas és determinant, perquè el premi és igual d’important jugant-la a Madrid com a Londres, Paris o Roma. El important és jugar la final i guanyar-la, el lloc és secundari, però es clar que no negarem un morbo especial pel lloc escollit aquest any.
.
Figo i Mourinho han de tornar a veure, notar i sentir, que amb el Barça no s’hi juga, que no se’ns pot trair, menysprear o provocar, i quedar esportivament impunes.
.
Visca el Barça
.
Joaquim Molins

7 comentaris:

Anònim ha dit...

L'estadística està del nostre costat. El Barça de Pep s'ha guanyat el nostre suport incondicional, entre tots aconseguirem capgirar l'eliminatòria... ¡SOM-HI BARÇA, SOM-HI CULERS!!

Salutacions.

Unknown ha dit...

Es pot aconseguir. Però si es comença a xiular a algun jugador com es va fer el dissabte passat contra el Xerès, això acabarà jugant a favor de l'Inter. No podem esperar la bareta màgica de Messi i ja està. Recordem els gols d'Ibrahimovic al camp de l'Arsenal i els de Pedro quan ha fet falta.

Albert ha dit...

Amb el resultat de l'anada el Barça hi té molt poc a perdre i molt a guanyar.

Tens raó, el que compta és guanyar el trofeu, no importa on.

Jo confio en l'equip; poquíssims cops ens ha fallat.
Adéu!

Sílvia ha dit...

Hola Joaquim!
Com bé dius, el premi és massa important com per a fallar. Estem a un pas de portar les senyeres a Madrid...un somni o una realitat? :)
salutacions
sílvia

barley ha dit...

Només de pensar que puguin remuntar ja m'agafen calfreds. Quina creu.

joseagustin ha dit...

No ha pogut ser, com diria el profeta " UN EQUIP ITALIA MAI ET PODRÀ GUANYAR PER JOC, PERÒ SI QUE POTS PERDRE CONTRA ELLS" i l´altre que diu " cada desventaja tiene su ventaja" jugar amb 10 els va anr molt millor a ells que a nosaltres. Bé, no perdem ni un minut més en lamentar-nos perquè ho podriem pagar molt car a la lliga. Arribar el Villarreal té ganes d´entrar en territori Champion, no val fer l´indio. Ens hi juguem massa, tranquils, tornarem a jugar i tornarem a vèncer, paraula de Pep. FORÇA BARÇA!

Montecristo ha dit...

Ànims Barça, l'any que ve tornarem a lluitar per la Champions.
Ha estat un llàstima, per no hem jugat bé.