dijous, 6 de maig del 2010

Han tingut 7 anys per fer-ho

Des d’Un Crit Valent no queda més que felicitar a l’Associació Blaugranes en Cadira de Rodes per l’èxit de l’acte cel.lebrat a les Cotxeres de Sants, en la seva presentació i per a "reivindicar" si se’m permet l’expressió, l’equiparació de drets entre els culés amb problemes de mobilitat i la resta, per a disposar d’una localitat digna a les instal.lacions blaugranes, i sobretot al Camp Nou.
.
A l’acte al qual han assistir coneguts representants del món de la política, i de l’escena cultural des d’escriptors, músics i actors, també hi estaven convidats tots els precandidats coneguts fins al moment, tots els quals del primer a l’últim havien confirmat la seva assistència.
.
Al final, dels precandidats a la Presidència del FC Barcelona, hi han assistit personalment, el Sr.Agustí Benedito, el Sr.Jaume Ferrer, el Sr.Jaume Guixà i el Sr.Alexis Plaza.
.
El Sr Alfons Godall hi ha assistit en representació del des d’avui precanditat Marc Ingla, i el Sr. Armand Sanz en representació del nostre precandidat Santi Salvat, que per un problema mèdic no va poder assistir.
.
Un dels "ridículs" sonats de la tarda, ha estat quan ja era hora de començar l’acte, de la precandidatura del Sr.Rosell que havia confirmat l’assistència, no havia ningú, i deixava dos cadires buides amb els seus noms a primera fila.
.
Ha estat un lleig que ningú, i menys aquesta associació es mereixen, arreglat en part una hora i mitja més tard amb l’arribada del germà del Sr.Rosell i un membre de la precandidatura, excusant l’assistència del Sr.Sandro Rosell per motius d’agenda, segons surt publicat.
.
Però la reflexió o recordatòri que vol fer Un Crit Valent davant d’aquesta justa reivindicació, i de la signatura posterior d’un Manifest per a la Mobilitat per part de les precandidatures (la del Sr.Rosell finalment també), acordant entre tots un pacte que surtis qui surtis escollit President del Barça es cumpliria el Manifest, és el següent:
.
Cuatre de les set precandidatures signants (Benedito, Ferrer, Ingla i Rosell), a les eleccions de l’any 2003 anaven tots junts amb el Sr.Laporta, i un dels punts del seu Programa Electoral enmarcat en les tasques a fer per la Fundació del FC Barcelona, i defensat i explicat en diferents mitjans del moment pel Sr.Enric Ordoñez, era precisament un Projecte d’accessibilitat a les localitats per a la gent a mobilitat reduïda.
.
Per a dir-ho facilment i que tothom ho entengui, la reivindicació que sota signatura es van comprometre a solucionar, precisament és semblant al que van prometre i que en set anys no han cumplert encara.
.
Un Crit Valent, dins de la precandidatura d’en Santi Salvat, proposarà una solució ràpida, fàcil, efectiva i definitiva per aquests barcelonistes.
.
Visca el Barça
.
Joaquim Molins

2 comentaris:

Albert ha dit...

Esperem que se solucionin aviat aquests problemes; tens raó, "només" han tingut 7 anys per fer-ho.

Felicitats per la precandidatura.
Adéu!

Unknown ha dit...

Gràcies pel suport i per la difusió que feu de la nostra lluita, de les nostres reivindicacions (sense cometes), perquè ho són.

moltes gràcies i visca el Barça!