dimecres, 19 de maig del 2010

El Camp Nou que necessitem

Avui la Candidatura de Santi Salvat, ha presentat amb l’arquitecte Joan Pau Mitjans, la nostra proposta per poder donar el màxim de solucions als socis del Barça que no poden disposar d’un abonament.
.
És un projecte que en dues fases, fa que es guanyin més de 15.000 seients nous al Camp Nou, amb cost allunyat de la caríssima caixa de colorets del Projecte Foster, que tant agradava i del que sembla que ara reneguen certs precandidats que l'any 2007 ocupaven càrrecs (Ferrer, Ingla i Benedito).
.
Amb aquesta proposta fem que no sigui necessària ni la recalificació ni la venta dels terrenys dels Miniestadi, que tant preocupa als veïns del barri de Les Corts per l’increment de vivendes, i als socis per la disminució del nostre patrimoni.
.
El cost total de les dues fases, estaria al voltant dels 90 milions d’euros, per tant res a veure amb els 300 milions inicials del Projecte Foster, i s’autofinanciaria practicament sol, amb la venta dels abonaments als socis de la llista d’espera, tal com ja es va fer amb l’ampliació de la 3ª graderia a començaments dels anys vuitanta, i amb l’ajut si fos necessari d’una entitat bancària.

Clicka per a engrandir

El Projecte de Joan Pau Mitjans contempla per un cantó la creació de 4 noves files de seients ampliant la 3ª graderia amb un nou acabament superior, i per altre banda la creació de 2 grades noves a la Tribuna i una nova coberta.

Esperem que us agradi

Visca el Barça

Joaquim Molins

4 comentaris:

Albert ha dit...

El projecte Foster era molt més estètic que pràctic, a part de costar una quantitat de milions sobredimensionada.
Aquest m'agrada molt més.

Sobre la recalificació del Mini estic una mica indecís.
Adéu!

Unknown ha dit...

Per fí un candidat presenta un projecte, no paraules ni insults, i mira tu per on, té el vist i plau dels veïns de Les Corts, a més a més diuen que pot tindra un cost 0 per el soci.
Avui també he llegit al M.D. que si surten escollit, baixarà els abonaments un 40%, mentres la resta de candidats és dediquen a buscar-se les pesigolles a base de descalificasions, que si tu has fet això, que si tu has fet l´altre.
De moment, sembla que només vosaltres aneu per feïna.
ANIMS!

ddriver ha dit...

dema per poc que m'apropin a travessera us portare la meva signatura, no confio gaire en el director esportiu que heu posat pero al menys no us dediqueu a baralles d'amics de colegi com els altres pr candidats i que collons per els anys que ens bloggeixem
força barça

ddriver ha dit...

ep 10000 cadires mes tambe hi cabrien